Με το χάντικαπ σε Μαρούσι και Πολίχνη

προγνωστικά

Προγνωστικά για τη 2η αγωνιστική της Volleyleague από τον #MasterBetChef. Με το χάντικαπ σε Μαρούσι και Πολίχνη, έως και το 4.50!

Αγαπητοί φίλοι στα προγνωστικά μπάσκετ της προχθεσινής στήλης έκανα λάθος εκτιμήσεις. Στα προγνωστικά βόλεϊ της προηγούμενης όμως, μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν το ίδιο, άλλα οι εκτιμήσεις ήταν σωστές. Τα παιχνίδια κρίθηκαν σε λεπτομέρειες και τα στοιχήματα χαθήκαν οριακά. Πάμε σήμερα με την ίδια λογική, με στόχο ένα γερό ταμείο.

Προγνωστικά: Πληρώνει τα λάθη του ο ΠΑΟ

Στην κορυφαία ελληνική κωμωδία όλων των εποχών, το «Ας περιμένουν οι Γυναίκες» του μεγάλου Σταύρου Τσιώλη, ο Γιάννης Ζουγανέλης φωνάζει κάποια στιγμή:

  • Μετανιώνω, πληρώνω τα λάθη μου.

Που κολλάει αυτό με τα προγνωστικά μας; Πιστεύω απλά ότι το ίδιο θα σκεφτούν στον Παναθηναϊκό μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι Αθηναίοι έκαναν μεγάλο λάθος να αποδεσμεύσουν το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ, τον Αλέξανδρο Ράπτη. Oι Θεσσαλονικείς το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και στήνουν γύρω του μια ομάδα με πολύ δυνατή επίθεση. Ξεκινώντας από την πάντα ιδανική υποδοχή του καλύτερου λίμπερο στην κατηγορία Κοκκινάκη, και τη δημιουργία του κορυφαίου πασαδόρου Γουόλς. Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και ο Ράπτης θα αποδειχθεί η μεταγραφή της χρονιάς. 

Πη, Πη, Πήγασος

Θετική έκπληξη της φετινής Volleyleague περιμένω να είναι ο Πήγασος. Που έδειξε από πέρυσι την αξία του, αφού έφτασε κυριολεκτικά μια ανάσα μακριά από τον τελικό του κυπέλου. Η ομάδα της Πολίχνης βασίζεται σε καλούς, έμπειρους Έλληνες παίκτες, έχοντας μόνο ένα ξένο στο ρόστερ. Ο Μήλης είναι πολύ αποτελεσματικός διαγώνιος, ο Μαυροβουνιώτης δυνατός ακραίος και ο Κανέλος ικανός κεντρικός. Υπάρχει γενικότερα ένα δεμένο σύνολο που λειτουργεί υποδειγματικά σε επίθεση και μπλοκ-άμυνα.

Δύσκολα θα περάσει κάποιος αλώβητος φέτος από το κλειστό της Πολίχνης. Ακόμα και ο ανεβασμένος Μίλωνας του καλού προπονητή Σάκη Ψάρρα.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Μονό
16:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
2 (+ 1,5 σετ)
2.25
BET: 25 units
Combo
16:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
2 & 1oς σκόρερ Ράπτης
15.00
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 4.50
16:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
2 (+ 1,5 σετ)
2.25
19:00
Πήγασος Πολίχνης - ΑΟΝΣ Μίλων
1 (+ 1,5 σετ)
2.00
BET: 17 units
Μονό
19:00
Πήγασος Πολίχνης - ΑΟΝΣ Μίλων
1 (+ 1,5 σετ)
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις