Βόλος-Παναθηναϊκός με 600+ αγορές και 0% γκανιότα*

Βόλος-Παναθηναϊκός με 600+ αγορές και 0% γκανιότα*

Ντέρμπι κορυφής διεξάγεται στο «Πανθεσσαλικό», όπου ο τρίτος της βαθμολογίας Βόλος υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (19:30).

Πρόκειται για το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την 10η αγωνιστική της Super League. Η πορεία των γηπεδούχων μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον αξιοθαύμαστη μέχρι στιγμής. Έχουν παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο συνολικά και έχουν πάρει αποτελέσματα σε πολύ δύσκολες έδρες, γεγονός που τους ανέβασε την ψυχολογία στα ύψη.

Οι Θεσσαλοί νίκησαν την ΑΕΚ εκτός έδρας (στη Ριζούπολη) και πήραν ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό. Επιπλέον έχουν κερδίσει στο «Πανθεσσαλικό» τον Άρη και μόνο τυχαία δε βρίσκονται στην 3η θέση της κατάταξης. Μάλιστα, κρατάνε σε απόσταση τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό και τεσσάρων από τον ΠΑΟΚ.

Βόλος – Παναθηναϊκός 1:4.30 Χ:3.50 2:1.81

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο Βόλο. Παράλληλα, να διατηρήσει τη μεγάλη διαφορά του από τους διώκτες του. Αυτή την στιγμή έχει έξι βαθμούς απόσταση από την ΑΕΚ που παίζει την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στην «ΟΠΑΠ Arena». Το προσεχές παιχνίδι, όπως και τα επόμενα του «τριφυλλιού» έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι χωρίς τον μεγάλο πρωταγωνιστή της σεζόν.

Ο Αϊτόρ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη, υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτός μάλιστα είναι ο δεύτερος σημαντικός τραυματισμός, αφού μία εβδομάδα νωρίτερα είχε υποστεί ακριβώς τον ίδιο ο Γάλλος μέσος, Αλέξις Τρουιγιέ.

Βέβαια, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατήρησε την προσοχή όλων στον αγώνα με τον Βόλο, γνωρίζοντας τον βαθμό δυσκολίας. Οι «πράσινοι» θα έχουν τη συμπαράσταση περισσότερων από 10.000 φίλων του, που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Η Super League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις