Καυτά φαβορί σε μεγάλες αποδόσεις

προγνωστικά

Προγνωστικά: Παιχνίδια με αξία από κάθε γωνιά της Ευρώπης επέλεξε απόψε για την ενημέρωση του αναγνώστη με στόχο το ταμείο ο #TheΜagician.

Καλημέρα σας, πάμε για Σαββατοκύριακο εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για πολλές ομάδες. Ίσως κάποιες ομάδες ρίξουν την προσοχή τους στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια που έρχονται, οπότε χρειάζεται λίγη προσοχή παραπάνω από τον παίχτη του στοιχήματος. Πάμε να δούμε όμως τα προγνωστικά μας  για σήμερα Σάββατο.

Προγνωστικά: Δεν σπάει το σερί

Εκκίνηση από την Τσεχία. Η Μπάνικ Οστράβα εντός έδρας ή κερδίζει ή χάνει αλλά το συνδυάζει με πολλά γκολ. Επτά παιχνίδια έχει δώσει στην έδρα της και μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες όλες με over 2,5 ενώ πέντε από αυτές ολοκληρώθηκαν με goal/goal & over 2,5. Βρίσκεται στην δωδέκατη θέση με 14 βαθμούς σε 13 αγώνες. Έχει ομάδα για να είναι υψηλότερα στην βαθμολογία μιας και το ρόστερ της είναι το τέταρτο πιο ακριβό της κατηγορίας. Αδικείται από την βαθμολογική της θέση ενώ στα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της μπαίνει δυναμικά για την νίκη μιας και εκεί έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς της.

Αντίπαλος της η Μπόλεσλαβ. Οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξένησαν την αήττητη εκτός έδρας Μποέμιανς και επικράτησαν με 4-3! Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πέναλτι, αποβολές και ανατροπές στο σκορ. H Μπόλεσλαβ αν και βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ ουδέποτε άφησε το παιχνίδι και παίζοντας από το 66′ με παίχτη παραπάνω, ισοφάρισε στο 83′ και τρία λεπτά αργότερα σκόραρε για να πάρει την νίκη. Εκτός έδρας παραμένει επιθετική, σκοράρει και με τρεις νίκες και μια ισοπαλία έχει καταφέρει να μαζέψει τους μισούς της βαθμούς μακριά από την έδρα της.

Επιθετικές ομάδες και οι δυο, που σκοράρουν αρκετά τέρματα αλλά δέχονται και γκολ. Θα κρατήσουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.67 στο Pamestoixima.gr.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Ευκαιρία για εύκολη νίκη

Παραμένουμε στην Τσεχία. Η Χράντετς Κράλοβε μέχρι στιγμής κάνει καλό πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην τρίτη θέση σε ισοβαθμία με την Σπάρτα Πράγας. Στηρίζεται πολύ στην έδρα της αφού εκεί έχει συγκεντρώσει τους 14 από τους 23 βαθμούς της με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε επτά ματς. Σφιχτή στην άμυνα αφού εντός έδρα έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ. Έχει πάρει μια μικρή φόρα με τρεις σερί νίκες για το πρωτάθλημα σε συνδυασμό με over 2,5. Της δίνεται η δυνατότητα σήμερα απέναντι στο πιο εύκολο αντίπαλο του πρωταθλήματος να συνεχίσει την προσπάθεια της για είσοδο στην τριάδα.

Η ουραγός Παρντούμπιτσε θα κάνει το κοντινό ταξίδι προς την πόλη της Μλάντα Μπόλεσλαβ. Αποκαρδιωτική η πορεία της στο πρωτάθλημα με έντεκα ήττες σε 13 αγώνες. Οι δύο νίκες της επιτεύχθηκαν εντός έδρας, γιατί εκτός έδρας έχει 6/6 ήττες, όλες με over 2,5. Κατέχει με διαφορά την χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Σ’όλα τα παιχνίδια μακριά από την έδρα της βρίσκεται πίσω στο σκορ από το ημίχρονο. Εάν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, θα συμμετέχει στα playoff, με τον υποβιβασμό να θεωρείται βέβαιος αν και είναι ακόμα νωρίς.

Από τις έντεκα ήττες της φιλοξενούμενης, οι δέκα ήταν με over 1,5. Αυτό θα κρατήσουμε ως επιλογή, τον άσο & over 1,5 σε απόδοση 1.77 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Η ώρα της αλήθειας

Μετακομίζουμε στο νησί. Η Μπράιτον δεν έπαιξε άσχημα την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι αν και ηττήθηκε με 3-1. Έπεσε πάνω στους εξαιρετικούς Χάαλαντ (2) και Ντε Μπρούινε. Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στις 18 Σεπτεμβρίου και από τότε σε πέντε επίσημους αγώνες στο πρωτάθλημα έχει τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες. Ήταν ψηλότερα στην βαθμολογία αλλά μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έπεσε στην ένατη θέση με 15 βαθμούς. Κακή η παράδοση απέναντι στην Τσέλσι εντός με δυο ήττες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία. Δεν μπορεί ακόμα να βρει την  σύσταση σωστής ενδεκάδας ή τρόπο παιχνιδιού εάν προτιμάτε για να φθάσει στο τρίποντο ο νέος προπονητής

Η Τσέλσι καλό ήθελε να κάνει στον εαυτό της πάρα να πονέσει την Μπράιτον με την πρόσληψη του πρώην προπονητή της, Πότερ. Με αυτόν στο τιμόνι η ομάδα μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στο Champions League και τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο αγώνα της για την Premier League εντός με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τον Κασεμίρο. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης καθώς ακολουθεί παιχνίδι εντός έδρας με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και θα τα δώσει όλα για το διπλό, έχοντας μείνει επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Κομβικό το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους που δεν θέλουν να μείνουν και τρίτο παιχνίδι μακριά από την νίκη. Πολύ δελεαστική η απόδοση του διπλού γι’ αυτό και κρατάμε λοιπόν το διπλό σε απόδοση 2.50 στην Novibet.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Την πετυχαίνει σε κακή στιγμή

Πάμε λίγο νοτιότερα, στη Δανία. Η Ράντερς βρίσκεται στη τρίτη θέση με 23 βαθμούς, πέντε πίσω από την κορυφή. Μέχρι την δέκατη αγωνιστική ήταν αήττητη με έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες αλλά στις τελευταίες τέσσερις συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό σκοράροντας έξι και δεχόμενη συνολικά έντεκα τέρματα. Στον τελευταίο αγώνα της ηττήθηκε με 0-2 από την πρωτοπόρο Νόρντζελαντ (δεύτερη φορά μόλις που δεν σκόραρε).

Η Κοπεγχάγη από τη άλλη βρίσκεται στην όγδοη θέση με 18 βαθμούς. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα over 2,5 σε εκτός έδρας παιχνίδια. Έχει 6/7 over 2,5 όπως ίδιο ποσοστό έχει και στα goal/goal. Έπαιξε μεσοβδόμαδα στην Σεβίλλη, ηττήθηκε με 3-0 και αποχαιρέτισε την Ευρώπη. Υποδέχεται αδιάφορη πια την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό εκμεταλλευόμενη την κατάσταση της αντιπάλου αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια ίσως τους κόψουν λίγο την φόρα.

Η Ράντερς αν και δεν τα πηγαίνει καλά τελευταία εντούτοις σκοράρει. Θα κρατήσουμε ως επιλογή από την αναμέτρηση το goal/goal σε απόδοση 1.68 στην Novibet αφού και οι δυο μπορούν εύκολα να σκοράρουν.

Αγκαλιά με τα γκολ

Εκπλήσσει ευχάριστα φέτος η Φούλαμ. Βρίσκεται στην έβδομη θέση με 18 βαθμούς σε δώδεκα αγώνες. Τα παιχνίδια της είναι η χαρά του θεατή αφού μπαίνουν κάθε φορά αρκετά γκολ. Είναι προς το παρόν η βασίλισσα των over 2,5 αφού συμπλήρωσε έντεκα με την νίκη εκτός έδρας επί της Λίντς με 3-2. Πιο συγκεκριμένα πίνουν νερό στο όνομα του επιθετικού της ομάδας Μίτροβιτς ο οποίος έχει πετύχει τα μισά γκολ. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες αλλά ταυτόχρονα έχει και μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Premier League.

Το ταξίδι από το Λίβερπουλ προς το Λονδίνο θα κάνει η Έβερτον. Απέτυχε να σκοράρει στις δυο τελευταίες εξορμήσεις της απέναντι σε Τότεναμ και Νιουκάστλ γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Προσπέρασε βέβαια το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας την τελευταία αγωνιστική κερδίζοντας με εντός με 3-0. Χρειάζεται άμεσα πόντους για να σκαρφαλώσει από την δωδέκατη θέση στην οποία βρίσκεται με 13 πόντους. Σφιχτό σύνολο έχει φτιάξει ο Λάπαρντ που εάν βρει μπόσικη άμυνα απέναντι του θα σκοράρει. Μια από αυτές είναι και των γηπεδούχων της Φούλαμ.

Την Φούλαμ διακατέχει μια άγνοια φόβου και παίζει ανοιχτά στα παιχνίδια της. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το over 2,5 με απόδοση 1.87 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Με σύμμαχο την παράδοση

Κλείνουμε με Ισπανία. Η Σεβίλλη προσπαθεί να φτιάξει το αγωνιστικό της προφίλ φέτος. Από τις 08 Οκτωβρίου όπου και έκατσε στον πάγκο ο Σαμπάολι αντικαθιστώντας τον Λοπετέγκι, η ομάδα έχει πάρει τα πάνω της. Μία ήττα σε έξι αγώνες, αυτόν της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1. Μεσοβδόμαδα κέρδισε με 3-0 την Κοπεγχάγη, έφτιαξε λίγο την ψυχολογία της ενόψει  και της δύσκολης σεζόν στην Ισπανία και κατέκτησε την τρίτη θέση περνώντας από το Champions League στο Europa League. Την Τετάρτη παίζει αδιάφορο παιχνίδι, χωρίς ν’ αλλάξει κάτι στην βαθμολογία του ομίλου στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι.

Αντίπαλος της θα είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο. Αφού πρώτα στάθηκε τυχερή που έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο 92′ με πέναλτι του Φαλκάο, έπειτα φιλοδώρησε με πέντε γκολ την προτελευταία της βαθμολογίας Καντίθ. Έπαιζε από το 42ο λεπτό με παίχτη παραπάνω και ενώ το σκορ μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 0-0. Από το 61′ λεπτό η αντίπαλος της συνέχισε με εννέα παίχτες λόγω δεύτερης αποβολής. Βρήκε απρόσεχτη την αντίπαλο και τα έκανε η Ράγιο Βαγιεκάνο. Τρεις αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα ενώ εκτός έδρας έχει τρεις ήττες, μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε έξι αγώνες. Ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας τώρα στην Ανδαλουσία.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα νίκη εντός έδρας. Την δεδομένη χρονική στιγμή έχουν ψυχολογία, καυτή έδρα και σίγουρα τους παίχτες για να φθάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν δίχτυα εκτός αλλά αμυντικά παραπατάνε. Επτά συνεχόμενες νίκες οι γηπεδούχοι στην προϊστορία τους. Θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.02 στην Novibet.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Δυάδα απόδοσης 2.95
16:00
Μπάνικ Οστράβα - Μπόλεσλαβ
Over 2,5
1.67
16:00
Χράντετς Κράλοβε - Παρντούμπιτσε
1 & over 1,5
1.77
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 5.05
17:00
Μπράιτον - Τσέλσι
2
2.50
19:30
Σεβίλλη - Ράγιο Βαγιεκάνο
1
2.02
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.14
17:00
Ράντερς - Κοπεγχάγη
Goal/goal
1.68
19:30
Φούλαμ - Έβερτον
Over 2,5
1.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις