Ποιοι θα λείπουν από το Κατάρ;

Μουντιάλ

Παρέλαση ονομάτων που δεν θα... συμμετάσχουν στα τελικά του Μουντιάλ.

Δεν έμεινε και πολύς καιρό για την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ και όλο και πληθαίνει η λίστα με τους απόντες από τη μεγάλη διοργάνωση. Τελευταίοι άτυχοι ο άσος της Τσέλσι και της εθνικής Γαλλίας, Καντέ αλλά και ο φορ της Λίβερπουλ και της εθνικής Πορτογαλίας, Ντιόγο Ζότα. Παράλληλα, ο Ντεσάμπ χάνει και τον γκολκίπερ της ΜίλανΜενιάν όπως έκανε γνωστό ο κόουτς Πιόλι.

Πριν από αυτόν ανακοινώθηκε πως η εθνική Αργεντινής θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Πάολο Ντιμπάλα και η εθνική Αγγλίας τους Ρις Τζέιμς και Κάιλ Γουόκερ.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Άτυχοι είναι και οι Γερμανοί καθώς εξαιρετικά αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο Μάρκο Ρόις, αλλά και οι Ολλανδοί καθώς σίγουρα απών από την διοργάνωση θα είναι ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ και εξαιρετικά αμφίβολος ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας Ντε Λιχτ.

Αμυντικό είναι πολύ πιθανό να στερηθεί και η εθνική Ουρουγουάης αφού ο Ρόναλντ Αραούχο ταλαιπωρείται από τραυματισμό το τελευταίο διάστημα. Από την διοργάνωση ήδη θα απουσιάσουν μεγάλα αστέρια όπως οι Έρλινγκ Χάαλαντ και Μοχάμεντ Σαλάχ λόγω αποκλεισμού της χώρας τους από την τελική φάση της διοργάνωσης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις