Ποντάρισμα διημέρου εις τας Ευρώπας

Ποντάρισμα διημέρου εις τας Ευρώπας

Γεια και χαρά σε όλους. Αρκετά καλά πήγε η στήλη την τελευταία φορά με νίκη και επιστροφή.

Στήλη διημέρου ως αναφέρω και για προσωπικούς λόγους, μα κυρίως γιατί έχουμε τη δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, μετά το Πάσχα, την Κοίμηση της Θεοτόκου. Καλό είναι τέτοιες μέρες, να βρίσκουμε χρόνο, να βάζουμε δουλεία και έννοιες στην άκρη και να περνάμε λίγο ποιοτικό χρόνο με οικογένεια και φίλους.

Στα του ποδοσφαίρου.

Μάντσεστερ Σίτι – Λυών (Σάββατο 15/08)

Σπουδαίες προκρίσεις και για τις δύο, εις βάρος  μεγάλων αντιπάλων, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους αντίστοιχα.

Τώρα μπαίνουν στη μάχη για μια θέση στον τελικό. Δεν θα επεκταθώ πολύ. Οι «πολίτες» ζουν και αναπνέουν για αυτά τα ματς, πήραν ώθηση με την νίκη επί της Ρεάλ και δείχνουν να θέλουν την διάκριση φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Δεν υποτιμώ την Λυών, εξίσου σπουδαία πρόκριση πήρε, αλλά πιστεύω πως υστερεί σε δυναμική.

Η εικόνα που είδα μετά τους αγώνες τους, στα μάτια μου και στα αυτιά μου ήταν η εξής: Στη Σίτι βγαίνει το κλίμα του «πάμε τελικό και κούπα». Στη μεν Λυών, ότι έμειναν ικανοποιημένοι με την πρόκριση επί της Γιουβέντους, οπότε «πάμε και ό,τι γίνει». Αυτή η διαφορά περιμένω να βγει και στο χορτάρι. Δεν θα πάω στον χαμηλό άσο, αλλά σε ένα ειδικό, να σκοράρει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα.

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή 16/08)

Ημιτελικός για γερά νεύρα.

Η Σεβίλλη για πολλοστή φορά στα ημιτελικά του Europa, απέκλεισε στο όριο την Γουλβς και θέλει για ακόμη μια φορά να κατακτήσει ένα πολύ φιλικό, γι’ αυτήν, τίτλο. Είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης, δεν έχει το μεγάλο όνομα και όλοι παίζουν για όλους. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει και την κάνει επικίνδυνη.

Η Γιουνάιτεντ, με βαρύ όνομα και φανέλα, έφτασε με σχετική άνεση μέχρι εδώ. Τελευταίος αντίπαλος η Κοπεγχάγη, που την κέρδισε δύσκολα με 1-0 στη παράταση. Έχει σπουδαίους παίχτες και προπονητή, που θέλουν την διάκριση και την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή.

Δύσκολο παιχνίδι σε πρόβλεψη, στο 50-50 η πρόκριση για μένα. Υπερβολικό να δίνουν, σχεδόν, ξεκάθαρο φαβορί για -πρόκριση- την Γιουνάιτεντ. Θα ρισκάρω με την απλή πρόκριση της Σεβίλλης σε πολύ καλή απόδοση, ακόμα και αν έρθει δύσκολα.

Μονό

22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Λυών: Να σκοράρει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα (1.80)

Μονό

16/8, 22:00 Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόκριση Σεβίλλη (2.05)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις