Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 26/10): Ίντερ κι ας είναι στο 1.50

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 26/10): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ίντερ – Βικτόρια Πλζεν (19:45): Τα πράγματα είναι απλά. Η Ίντερ θέλει μόνο νίκη για να κάνει το βήμα πρόκρισης στους 16. Την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα θα παίζει με την Μπάγερν, οπότε οι «νερατζούρι» θα μπουν κυριολεκτικά με το μαχαίρι στα δόντια. Στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό οι Τσέχοι, δεν θα έχουν τύχη σήμερα.  Μικρός ο άσος από ημίχρονο, αλλά παίζεται στο 1.50 του Pamestoixima.gr.

Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο (19:45): Η ευχάριστη έκπληξη του θεσμού Κλαμπ Μπριζ βρίσκεται στην πρώτη θέση με δέκα πόντους και αήττητοι. Την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισαν την παρουσία τους στους 16 του θεσμού. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να μην κυνηγήσει την νίκη απέναντι στην Πόρτο. Οι Πορτογάλοι χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα για να πάνε άνετοι στον τελικό πρόκρισης με την Ατλέτικο.  To Χ2 ΔΕ και under 3,5 στο 1.90 της Novibet συγκεντρώνει πιθανότητες.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν (22:00): Η ισοπαλία εδώ δεν κάνει σε καμία απ’ τις δύο ομάδες. Και οι δύο θα κυνηγήσουν την νίκη. Μόνο που η Ατλέτικο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ τους Γερμανούς, οι οποίοι στα πέντε πρόσφατα έχουν κερδίσει μόνο τη Σάλκε. Οι Ισπανοί έρχονται από μεγάλο διπλό στην Μπέτις. Μπορούν να κερδίσουν και διεκδικήσουν την πρόκριση. H ανάγκη για νίκη μας στρέφει στο over στο τίμιο 1.85 της Stoiximan.

Tότεναμ – Σπόρτινγκ (22:00): Από τους πιο αμφίρροπους ομίλους. Η Τότεναμ βρίσκεται στην πρώτη θέση με επτά βαθμούς. Ακολουθούν Μαρσέιγ και Σπόρτινγκ με έξι και τελευταία η Άιντραχτ με τέσσερις, που έχει ακόμα ελπίδες. Οι Άγγλοι μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, το οποίο θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Πορτογάλοι δεν θα παραδοθούν αμαχητί.  Ο άσος με το over 1,5 στο 1.73 της Novibet αξίζει.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μαρσέιγ (22:00): Παιχνίδι που κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια της Άιντραχτ. Έρχεται από τρεις σερί νίκες, οι δύο με Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν. Δύο σερί ήττες με Λανς και Παρί Σεν Ζερμέν. Ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα, για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Το goal/goal στο 1.74 του Pamestoixima.gr είναι μια χαρά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις