Πέφτουν κορμιά στη Νίκαια

Πέφτουν κορμιά στη Νίκαια

Ο #Jimandrez δίνει τα... μεσογειακά προγνωστικά με έμφαση σε Super League και Τουρκία, σε τιμές διπλασιασμού.

Καλησπέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και η στήλη μας δίνει τα τελευταία της προγνωστικά για τούτο το Σαββατοκύριακο που έχει ιδιαίτερη δράση και αρκετό θέαμα. Στο προσκήνιο μπαίνει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη ενώ έχουμε ακόμα δύο επιλογές μαζί με ένα early bet για τη Δευτέρα. Πάμε να δούμε.

Πέφτουν κορμιά σε Ικόνιο και Νίκαια

Ξεκινάμε από το Ικόνιο της Τουρκίας για την αναμέτρηση της Κόνιασπορ με την Γκαζιαντέπ. Συνάντηση δύο ομάδων με παρόμοια χαρακτηριστικά, αρκετή δύναμη και με ίδιους στόχους. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει σχετικά καλά τη χρονιά, στην έδρα τους δεν χάνουν εύκολα και παίζουν με αρκετή αυτοπεποίθηση μπροστά στο κοινό τους. Διαθέτουν καλούτσικη ομάδα και μπορούν να πάρουν την όγδοη ή ακόμα και την έβδομη θέση, δεδομένης της αστάθειας που υπάρχει στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ναι μεν παίζουν Ευρώπη (στο τελείως αδιάφορο Europe Cup) αλλά παραμένουν σε μία περίεργη κατάσταση. Έχουν μετρήσει δύο εύκολες ήττες στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επίθεση, γενικά… δεν.

Κοντράρουμε την αναξιοπιστία του φαβορί που δίνεται αυτή την στιγμή η Γκαζιαντέπ, ο άσος της Κόνιασπορ μπαίνει στις επιλογές μας στο 1.95.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Η δεύτερη μας επιλογή θα είναι ποδοσφαιρική και μας πηγαίνει στο εξωτικό… γήπεδο της Νεάπολης στην Νίκαια. Ο Ιωνικός παίζει τα ρέστα του κόντρα σε έναν αλλοπρόσαλλο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Νικαιώτες καίγονται για μία νίκη φέτος, ενώ ο προπονητής τους, Δημήτρης Σπανός, ενδεχομένως να παίζει το κεφάλι του. Από την άλλη, η αρμάδα του Στάικου, δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο τελευταία, έχοντας μεγάλα αμυντικά κενά. Σε περίπτωση που δεν φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα του αντιπάλου, τότε θα μπλέξει για τα καλά στην ουρά της βαθμολογίας.

Πιστεύουμε πως θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι, ο Ιωνικός βελτιωμένος είναι, ο ΠΑΣ δημιουργεί αρκετές φορές καταστάσεις για γκολ. Ωραίο το goal/goal σε απόδοση 1.98.

Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Άρης

Το παιχνίδι φυσικά της ημέρας είναι εκείνο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη. Οι «πράσινοι» συνέχισαν το τρένο τους και στην Λαμία, επικρατώντας της τοπικής ομάδας, με 2-0. Μπορεί να πληγώθηκαν από το άτσαλο παιχνίδι των γηπεδούχων και να έχασαν για φέτος τον Τρουγιέ αλλά κατά τα άλλα όλες τους οι βασικές μονάδες, είναι ετοιμοπόλεμες για το τρίτο ντέρμπι που δίνουν φέτος.

Οι «κίτρινοι», στον αντίποδα, έκαναν μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Ιωνικό, έβγαλαν χαρακτήρα και τώρα τρέχουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Ο Πάρντιου θα κατεβάσει μία πιο… σφικτή ομάδα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει είτε στις αντεπιθέσεις είτε να εμφανίσει το πρόβλημα που έχει καμιά φορά ο Παναθηναϊκός στην δημιουργία.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Η μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες και σε θέματα αγωνιστικής ετοιμότητας αλλά και σε θέματα ψυχολογίας. Όλος ο στοιχηματικός κόσμος βλέπει άσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και δίκαια. Βέβαια ο Άρης μας έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως στην Αθήνα είναι αρκετά καλύτερος σε σχέση με παλαιότερα και βγάζει συνήθως αντίδραση, εκεί που δεν το περιμένεις.

Το να πάρεις δύο αποτελέσματα σε ένα ντέρμπι, μας κάνει. Γιατί και προσωπικότητα διαθέτουν οι παίκτες του Πάρντιου αλλά και το τρένο του Γιοβάνοβιτς ενδεχομένως να σταματήσει κάπου. Θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.02, σε μία επιλογή που σίγουρα… θα παραξενέψει αρκετούς αλλά υπάρχει λογική σε αυτήν.

Υ.Γ.: Βλέποντας το πρόγραμμα της Δευτέρας, παρατηρούμε πως το αμφίτερμα στο ΟΦΗ – Λαμία είναι αρκετά υψηλό. Αρκετά καλό value, το τσιμπάμε από τώρα.

Μονό
13:00
Κονιάσπορ - Γκαζιαντέπ
1
1.95
BET: 20 units
Μονό
16:00
Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα
Goal/goal
1.98
BET: 25 units
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Άρης
Χ2
2.02
BET: 15 units
Μονό (24/10)
20:00
ΟΦΗ - Λαμία
Goal/goal
2.02
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις