Κάρτες και γκολ στη La Liga

προγνωστικά

Προγνωστικά : Καρέ αγώνων στην αγωνιστική μέρα με τέσσερις συν μία επιλογές από τον #ElToro.

Επιστροφή στην δράση, άλλο ένα Σαββατοκύριακο έρχεται με πολλές και καλές αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά : Καρέ επιλογών

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αγωνιστική. Πρώτη αναμέτρηση Ράγιο Βαγιεκάνο – Καντίθ. Οι μικροί μαχητές από την Μαδρίτη πήραν σπουδαία ισοπαλία από την Ατλέτικο, 1-1, με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Έδειξαν τα δόντια τους και ότι δεν αποτελούν εύκολο αντίπαλο για κανένα. Στο ίδιο τέμπο, άμυνα, σκληρό παιχνίδι και φαρμακερές αντεπιθέσεις. Η Καντίθ έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες. Μίνι αήττητο πέντε αγωνιστικών, όμως παραμένει κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού.  Με δυνατή άμυνα, μπόλικο ξύλο όπου χρειάζεται και δυνατά μαρκαρίσματα προσπαθεί να ανέβει βαθμολογικά. Δυνατές ομάδες, που θα πάνε στο παιχνίδι στην δύναμη. Παιχνίδι που προβλέπω πολλά φάουλ και κάρτες. Οριακά πάω με το φαβορί και το όριο καρτών το οποίο θα επιβεβαιωθεί, εύκολα ή δύσκολα.

Συνέχεια με την αναμέτρηση Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η ευνοημένες της εμβόλιμης. Και οι δύο πήραν σπουδαίες νίκες για πετύχουν τους στόχους τους. Η Βαγιαδολίδ κέρδισε 4-1 την Θέλτα και απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε 1-0 την Μαγιόρκα και έφτασε τις 8 σερί νίκες, μαζί με τα ευρωπαϊκά ματς και τις πέντε σερί στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας. Αν και υπάρχουν κάποια θέματα με τους τραυματισμούς παιχτών, το ευρύ rotation, εφαρμόζει από την αρχή της σεζόν ο κόουτς Αλγκουασίλ, πιάνει τόπο. Δυνατές ομάδες σε καλό μομέντουμ, πάω στην, θεωρητικά, εύκολη λύση του goal/goal, γιατί σε σημείο το φοβάμαι για να είμαι ειλικρινής.

Συνέχεια με την αναμέτρηση Βαλένθια – Μαγιόρκα. Εδώ θα ποντάρω στο πείσμα και στο πάθος που βγάζει η Βαλένθια στο χορτάρι τις τελευταίες εβδομάδες. Απόρροια της φιλοσοφίας του προπονητή της , Τζενάρο Γκατούζο.

Τέλος η αγωνιστική η μέρα κλείνει με το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη. Ντέρμπι στα χαρτιά και βάση ονομάτων, γιατί στο γήπεδο εντελώς διαφορετική η εικόνα των δύο ομάδων. Η Ρεάλ καλπάζει ασταμάτητη για τον τίτλο, η Σεβίλλη ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα. Λογικό αλλά χαμηλό σε απόδοση φαβορί η Ρεάλ, σε συνδυασμό με το να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές ανεβάζει κάπως την απόδοση, με την ελπίδα βέβαια να μην μας κάψει για άλλη μία φορά ο VAR!

Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος καλή συνέχεια σε όλους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
15:00
Ράγιο βαγιεκάνο - Καντίθ
1
1.75
BET: 10 units
Μονό
15:00
Ράγιο Βαγιεκάνο - Καντίθ
Over 6,5 κάρτες
2.10
BET: 10 units
Μονό
17:15
Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Goal/goal
1.90
BET: 10 units
Μονό
19:30
Βαλένθια - Μαγιόρκα
1
1.80
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη
1 & over 1,5
1.65
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις