Ντερμπάρα στο 1.85

προγνωστικά

Επιλογή δυνατή από το αγγλικό πρωτάθλημα με το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μας δίνει ο #Georgiou

Ως λάτρης του αγγλικού ποδοσφαίρου αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθώ με προγνωστικά από ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προγνωστικά: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Τσέλσι γκέλαρε στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Μπρέντφορντ, μένοντας στη λευκή ισοπαλία για την 12η αγωνιστική, παρά το γεγονός ότι της δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο οι «μπλε» παραμένουν αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κράτησαν το μηδέν στην άμυνά τους στα τρία πιο πρόσφατα. Το σημερινό ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι μια ευκαιρία στο να αποσπαστεί από τους «κόκκινους διαβόλους», μιας και τους χωρίζει ένας βαθμός, αλλά και να πλησιάσει τους διώκτες της Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ που έχουν τρεις βαθμούς περισσότερους. Απόντες θα είναι οι αμυντικοί Φοφανά, Τζέιμς και ο μέσος Καντέ.

Από την πλευρά τους οι παίκτες του Τεν Χάαγκ πήραν μια δίκαιη νίκη απέναντι στην Τότεναμ με 2-0 παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο και δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι ότι αφενός αφομοιώνουν όλα όσα τους λέει ο Ολλανδός κι αφετέρου ότι θέλουν να διεκδικήσουν ότι μπορούν μέχρι το τέλος της σεζόν.  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και μία νίκη επί των Λονδρέζων θα τους δώσει πολλά από πλευράς ψυχολογίας όσον αφορά τη συνέχεια. Συν τοις άλλοις η παράδοση θέλει νικήτρια την ομάδα του Μάντσεστερ μιας και τα τελευταία πέντε χρόνια μετράει ισάριθμες επιτυχίες. Εκτός είναι οι αμυντικοί Μαγκουάιρ και Μπισάκα όπως και ο μέσος Φαν ντε Μπέεκ αλλά και ο φορ Μαρσιάλ.

Πάμε λοιπόν να στηρίξουμε τη επιλογή του over 2,5 που τη βρίσκουμε σε απόδοση 1.85 στο Pamestoixima.gr

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο livestreaming, μεγάλη ποικιλία από pre&live αγώνες και cashout κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
19:30
Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οver 2,5
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις