Προηγούνται και πληρώνουν στο 2.10

Scorakias

Ο #Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ποντάρει σε δύο ματς έως 2.10.

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα από την Αγγλία και την Ισπανία.

O Scorakias πάει Βαρκελώνη

Ξεκινάμε από τη La Liga και την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ, που ολοκληρώνει τη 10η αγωνιστική. Διπλή σφαλιάρα για την ομάδα του Τσάβι, που μετά το 3-3 με την Ίντερ, που την αφήνει ουσιαστικά εκτός Champions League, ήρθε η ήττα στο El Clasico με 3-1 από τη Ρεάλ. Αντίθετα η Βιγιαρεάλ προέρχεται από τη νίκη επί της Οσασούνα με 2-0. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους, αλλά τα προβλήματα στην άμυνα τους έχουν εκθέσει το τελευταίο διάστημα. Οι δυο ομάδες έχουν τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα με τέσσερα και τρία γκολ παθητικό αντίστοιχα. Θεωρώ ότι θα μπουν προσεκτικά και δε θα δούμε κάποιο γκολ μέχρι το 25ο λεπτό.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο livestreaming, μεγάλη ποικιλία από pre&live αγώνες και cashout κάθε στιγμή του αγώνα.

Λίγο νωρίτερα, στο Λονδίνο, η Φούλαμ υποδέχεται την Άστον Βίλα. Αμφότερες αγνοούν τη νίκη στα τελευταία τρία ματς, αλλά η αλήθεια είναι πως η Φούλαμ πείθει περισσότερο, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι. Αντίθετα η Άστον Βίλα δυσκολεύεται να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, κυρίως μακριά από το γήπεδό της. Συνήθως μάλιστα βρίσκεται να κυνηγάει στο σκορ. Αυτό θέλουμε και απόψε, σε αποδόσεις αουτσάιντερ, που ομολογουμένως δεν καταλαβαίνω.

Μονό
21:30
Φούλαμ - Άστον Βίλα
Anytime score: 1-0
2.10
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μπαρτσλόνα - Βιγιαρεάλ
Κανένα γκολ πριν το 25'
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις