Η μητέρα των μαχών

Προγνωστικά

Ένα ντέρμπι μα τι ντέρμπι, το μεγαλύτερο του κόσμου. El Clasico ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα με τον νικητή να πηγαίνει για πολλά από τον #Eltoro

Φανταστικά εκνευρισμένος ήμουν όταν ξεκίνησα να γράφω. Η εξέλιξη του αγώνα Χιρόνα – Καντίθ ή μάλλον ο διαιτητής της αναμέτρησης ευθύνεται κυρίως για τα νεύρα αυτά. Βαθιά ανάσα, πολύ βαθιά ανάσα και συνεχίζουμε. Έτσι πρέπει. Σήμερα λοιπόν πάμε στα προγνωστικά μας με όχι απλά έναν αγώνα αλλά ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Προγνωστικά : Clasico επιβίωσης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, El Clasico, το μεγαλύτερο ντέρμπι της υφηλίου, έχει τηλεοπτική κάλυψη εφάμιλλη τελικού Champions League! Με το μυαλό στο σημερινό η Ρεάλ στην αναμέτρηση μεσοβδόμαδα με την Σαχτάρ. Προφανώς η έννοια του Αντσελότι ήταν να πάει στο ντέρμπι με όσο το δυνατόν λιγότερο απώλειες και προβλήματα. Τραυματισμοί στο μίνιμουμ, με τον Κουρτουά, να χάνει μάλλον τον αγώνα, ενώ αμφίβολος είναι και ο αμυντικός Ρούντιγκερ.

Η Μπαρτσελόνα δεν είχε περιθώρια για να μην κοιτάξει σοβαρά την αναμέτρηση με την Ίντερ. Η θεαματική ισοπαλία που πήρε, 3-3, την αφήνει μάλλον εκτός συνέχειας Champions League. Ο Τσάβι προβληματίζεται με την αμυντική αστάθεια της. Ενώ εστιάζει την προσοχή του στην άμυνα, πάντα φαίνεται να υπάρχει ο κίνδυνος για ένα μοιραίο λάθος. Από απουσίες έχει σίγουρα εκτός τον επιθετικό Ντεπάι και τους αμυντικούς Αραούχο, Μπεγιερίν και Κριστενσέν. Στα εκτός γηπέδου όμως έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Δύο 24ώρα πριν υπήρξε συνάντηση μεταξύ Λαπόρτα και Τσάβι που ξεκαθάρισε ότι αν δεν υπάρξει τίτλος εντός ή εκτός χώρας, δύσκολα θα υπάρξει όχι μόνο μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και διατήρηση του είδη υπάρχοντος υλικού. No pressure just talking!

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δεδομένου όλου αυτού, το χαρακτηρίζω ως ντέρμπι επιβίωσης. Είναι νωρίς στην σεζόν, αλλά σε επίπεδο ψυχολογίας ισότιμα με την βαθμολογία θα δοθεί ένα πλεονέκτημα στον νικητή που θα κρίνει πολλά. Θεωρώ ότι η Μπαρτσελόνα θα είναι πιο αγχωμένη και κουρασμένη ενώ η Ρεάλ πιο ξεκούραστη, ενώ συν όλα τα άλλατης δίνω σαν έξτρα κίνητρο και μια μικρή εκδίκηση για την περσινή τεσσάρα στο ίδιο γήπεδο, σε αγώνα που ήταν αδιάφορος όμως. Άσσος σε πρώτο πλάνο και πολλά γκολ. Πολλά ειδικά μπορούν να στηριχτούν σε κόρνερ, ενώ και σε σκόρερ υπάρχει πλειάδα επιλογών, προεξέχουν βέβαια Μπενζεμά από την μια και Λεβαντόφσκι από την άλλη.

Καλή συνέχεια.

 

Μονό
17:15
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
1
2.25
BET: 40 units
Μονό
17:15
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Over 3,5
2.35
BET: 40 units
Fun bet
17:15
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Anytime score: 3-2
14.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις