Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 14/10): Αντιδρά η Παρτιζάν

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 13/10): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Φενέρ – Μακάμπι  (21:00): Η τούρκικη ομάδα ζορίστηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στην Μπάγερν. Ο Ιτούδης έχει ένα απ’ τα ποιοτικότερα ρόστερ, ενώ φήμες ακούγονται για πρόταση στον Καμπάτσο. Η Μακάμπι φέτος έκανε πολλές προσθαφαιρέσεις κι ακόμα δεν έχει δέσει. Αυτό φάνηκε και στο ματς με τη κατώτερη Ζαλγκίρις, όπου όλα κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό.  Επιλέγουμε άσο με χάντικαπ -4,5 στο 2.02 της Stoiximan.

Mπασκόνια – Παρτιζάν (21:30): Παρά το διπλό στη Βαλένθια η Μπασκόνια έχει ένα απ’ τα χειρότερα φετινά ρόστερ. Η οδυνηρή ήττα της Παρτιζάν στην πρεμιέρα θα αφυπνίσει τους παίκτες του Ομπράντοβιτς. Οι αποδόσεις είναι επηρεασμένες από την πρώτη αγωνιστική. Αναμένουμε την αντίδραση της ποιοτικότερης ομάδας.  To διπλό με χάντικαπ +4,5  στο 1.80 της Novibet είναι μια χαρά.

Βαγιεκάνο – Χετάφε (22:00): Πέντε σερί over και ισάριθμα goal/goal, τρεις διαδοχικές ήττες εκτός έδρας για την Βαγιεκάνο. Αντίθετα, στο «Βαγιέκας» είναι πολύ πιο ανταγωνιστική και έρχεται από νίκες απέναντι σε Βαλένθια και Ελτσε. Η Χετάφε είναι μέτρια έως τώρα με πέντε ήττες σε οκτώ αγωνιστικές.  Ο άσος στο 1.90 του  Pamestoixima.gr παίζεται.

Μπρέντφορντ – Μπράιτον (22:00): Με δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια η Μπρέντφορντ δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στο πρώτο τέταρτο του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη εβδομάδα έφαγε πέντε απ’ την Νιούκαστλ. Η Μπράιτον έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα, έφυγε με την ισοπαλία από το Λίβερπουλ, ενώ έχασε στις λεπτομέριες απ’ την Τόττεναμ.  Το διπλό Dnb  έχει τον πρώτο λόγο  στο 1.70 του Pamestoixima.gr.

Bέστερλο – Σερένγκ (21:45): Τέταρτο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα για τη Βέστερλο κόντρα στη Μπριζ μάλιστα, η οποία επιβεβαιώνει με την πορεία που πραγματοποιεί ως τώρα, ότι ανέβηκε στην κατηγορία όχι απλά για να παραμείνει αλλά για να κυνηγήσει με αξιώσεις μία θέση στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Περιορισμένων δυνατοτήτων η Σερένγκ, δύσκολα να αποτελέσει εμπόδιο. Επιλέγουμε άσο και over 1,5 στο  1.78 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις