Παίρνει φωτιά η Ρώμη

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τις επιλογές του για την σημερινή ημέρα εστιάζοντας στην μάχη του Ολυμπιακού και στο ματς της Λάτσιο.

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη απόψε και το ενδιαφέρον παραμένει στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Αυτή την φορά με Europa και Conference League, πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας με μία δυάδα και ένα σχετικά δυνατό fun bet στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Χρειάζεται γκολ ο Ολυμπιακός

Ξεκίνημα από το Αζερμπαϊτζάν. Η Καραμπάκ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην δεύτερη πράξη του μεταξύ τους ζευγαρώματος. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το εφιαλτικό βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, μπόρεσαν να πάρουν ένα τρίποντο στην έδρα του ΟΦΗ. Βέβαια μιλάμε για μία ομάδα που εκτός συνόρων δεν έχει τις ίδιες μονάδες και προβληματίζει διαρκώς. Αμυντικά κενά, λάθος τοποθετήσεις και μία μετριότητα σε όλες τις γραμμές εκφράζουν σχεδόν όλα τους τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο στόχος πλέον είναι η τρίτη θέση και για να συμβεί αυτό χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα απόψε. Η αποστολή φυσικά αποτελεί αρκετά δύσκολη, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για μία τόσο αφιλόξενη έδρα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Η Καραμπάκ όπως είδαμε παίζει με μεγάλη συνέπεια, χτυπάει στις αδυναμίες του αντιπάλου και διακρίνεται κυρίως από ταχύτητα. Δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο, ειδικά όταν ξέρει πως με τρίποντο εξασφαλίζει ευρωπαϊκή συνέχεια. Δεν είναι άτρωτη φυσικά, έχει ορισμένα αμυντικά θέματα, τα οποία καλείται να λύσει.

Εκτίμηση: Ξέρουμε όλοι πως ο φετινός ευρωπαϊκός Ολυμπιακός δεν είναι μία ομάδα που σου εμπνέει εμπιστοσύνη, πόσο μάλλον όταν ξέρεις πως έχει σκοράρει μόλις μία φορά στην φάση ομίλων. Παρόλα αυτά στο Αζερμπαϊτζάν καλείται να σκοράρει για να διεκδικήσει όποιες ελπίδες προκρίσεις του απομένουν. Άμα εκμεταλλευτεί την αφέλεια των γηπεδούχων και αναγκαστεί να ανοιχτεί (κυρίως άμα έχει δεχθεί γκολ) μερικές αξιόλογες φάσεις θα τις έχει. Αξίζει το over 0,5 του Ολυμπιακού εάν μιλάμε για δυάδα, γιατί και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για διπλασιασμό αλλά και μπορεί να επιβεβαιωθεί πολύ πιο εύκολα από άλλα bets της σημερινής ημέρας που κρύβει παγίδες.

Έχει άλλον αέρα στη Ρώμη

Πάμε και στην Ρώμη. Όλος ο στοιχηματικός κόσμος απορεί πως ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Στουρμ Γκρατς και Λάτσιο, δεν βγήκε over. Πάρα μα πάρα πολλές φάσεις εκατέρωθεν, ακυρωμένα γκολ, κόκκινες κάρτες, χαμούλης. Οι Ρωμαίοι είναι σε καλή κατάσταση, διέλυσαν την Φιορεντίνα και έστειλαν μήνυμα πάσης κατεύθυνσης, ενώ η Στουρμ δεν κλείνεται και απειλεί.

Το παιχνίδι βαθμολογικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με τον νικητή να αποκτάει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης (όλοι στον όμιλο είναι ισόβαθμοι με τέσσερις βαθμούς!). Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και αρκετά γκολ, σε ένα ματς που μάλλον τα δίχτυα θα ματώσουν αρκετές φορές.

Το over 2,5 είναι σεβαστό και μπαίνει στις επιλογές μας.

ΥΓ. Ακατανόητος ο φαβοριτισμός της Ζαλγκίρις με την Πιούνικ. Οι Λιθουανοί είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου, οι Αρμένιοι με νίκη μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης, ίσως και της πρωτιάς. Το διπλό στο 4.33 δεν μας περνάει απαρατήρητο, ωραίο για fun bet!

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 2.35
19:45
Καραμπάκ - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός over 0,5
1.47
22:00
Λάτσιο - Στουρμ Γκάρτς
Over 2,5
1.60
BET: 20 units
Funbet
22:00
Ζαλγκίρις - Πιούνικ
2
4.33
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις