Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 12/10): Τελευταία ευκαιρία για Μπάρτσα

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 12/10):Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Νάπολι – Άγιαξ  (19:45): Συντριβή για τον Άγιαξ στην Ολλανδία απ’ την Νάπολι (1-6) την προηγούμενη εβδομάδα. Οι Ναπολιτάνοι φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ την Κρεμονέζε και φιγουράρουν έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Με νίκη σήμερα εξασφαλίζουν την πρόκριση στους 16, ενώ οι Ολλανδοί αποχαιρετούν στην ουσία τη διοργάνωση. Με την εικόνα που δείχνουν οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να κοντράρουν την ομάδα του Σπαλλέττι. Αναμένεται πάντως ανοικτό ματς.  Επιλέγουμε άσο και over 2,5 στο 2.02 της Stoiximan.

Μπαρτσελόνα – Ίντερ (22:00): Οι πολλές απουσίες της Μπαρτσελόνα της στοίχησαν στο παιχνίδι του Μιλάνου (ήττα με 1-0). Η επιρροή τους φάνηκε και στην νίκη με τη Θέλτα. Δύο σερί νίκες για την Ίντερ σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να πείθει όμως  με την απόδοσή της. Μεγάλο το κίνητρο για τους γηπεδούχους, αφού αν δεν νικήσουν αποχαιρετούν. Αυτό σημαίνει ότι θα αφήσει κενούς χώρους.  To goal/goal  στο 1.80 της Novibet είναι μια χαρά.

Λεβερκούζεν – Πόρτο (22:00):  Λεβερκούζεν, Πόρτο και Ατλέτικο διεκδικούν τη δεύτερη θέση, έχοντας από τρεις βαθμούς. Το συγκεκριμένο ματς λοιπόν έχει ιδιαίτερη σημασία. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν στο Πόρτο την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν πείθουν αμυντικά οι γηπεδούχοι. Μεγάλο το κίνητρο για τις δύο ομάδες.  Ξεκάθαρη αξία στο goal/goal του  Pamestoixima.gr στο 1.61.

Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ (22:00): Πρόκειται για τον πιο αμφίρροπο όμιλο με τέσσερις ομάδες να έχουν ελπίδες για πρόκριση. Η Μαρσέιγ κέρδισε τους Πορτογάλους την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα διεκδικεί πρόκριση. Βέβαια την νίκη αυτή διαδέχθηκε η εντός έδρας ήττα απ’ την Αζαξιό. Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία. Το goal/goal  έχει τον πρώτο λόγο  στο 1.62 του Pamestoixima.gr.

Τόττεναμ – Άιντραχτ (22:00): Λευκή ισοπαλία για τις δύο ομάδες στη Γερμανία με τους Άγγλους να είναι καλύτεροι. Διπλό τετράδας για την Τόττεναμ επί της Μπράιτον. Οι Γερμανοί ξεκούρασαν παίκτες στην ήττα από την ουραγό Μπόχουμ. Στο Λονδίνο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η Τόττεναμ είναι σαφώς ανώτερη ομάδα κι αν θέλει  πρωτιά, οφείλει να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Επιλέγουμε άσο και over 1,5 στο  1.73 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις