Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 11/10): Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Μιλάνο

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 11/10): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Μακάμπι – Γιουβέντους  (19:45): Τρίτη διαδοχική ήττα μετά το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε πολύ εύκολα το απόγευμα του Σαββάτου από τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Στο CL νίκησε δύσκολα 3-1 την περασμένη εβδομάδα τη Μακάμπι Χάιφα, όμως η ισοπαλία της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν μείωσε και άλλο τις πιθανότητές της για να προλάβει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα νοκ άουτ. Δεν παίρνει τη Γιούβε να χάσει βαθμούς. Διπλό στο 1.80 της Stoiximan.

Μίλαν – Τσέλσι (22:00): Μπορεί να έχασε εύκολα απ’ την Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα, αλλά κέρδισε εύκολα τη Γιουβέντους. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Τσέλσι, μετά την νίκη επί των Γουλβς.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ στην ιστορία της δεν έχει ηττηθεί και στα 2 πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της σε μία σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης. Ξανά με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Μίλαν.  To Χ2 ΔΕ και over 1,5 στο 1.91 της Novibet είναι μια χαρά.

Σέλτικ – Λειψία (22:00):  Η Σέλτικ είναι υπολογίσιμη στη Γλασκώβη και παίζει το τελευταίο χαρτί, κάτι που την κάνει επικίνδυνη, έστω κι αν η απουσία του ΜακΓκρέγκορ είναι τεράστια. Η Λειψία στην περίοδο μετά την αλλαγή προπονητή έχει 3/3 νίκες στις εντός έδρας επίσημες παρουσίες της, με καθαρές νίκες στο πρωτάθλημα και μία κάπως προβληματική, ειδικά στον τομέα της αμυντικής ηρεμίας. Ξεκάθαρη αξία στο goal/goal και over 2,5 του  Pamestoixima.gr στο 1.78.

Nτόρτμουντ – Σεβίλλη: Απέσπασε ισοπαλία απ’ την Μπάγερν αν και έχανε με δύο γκολ διαφορά. Ανάμικτα τα συναισθήματα από την εντός έδρας ισοπαλία, όπου ντεπούταρε. Χόρχε Σαμπαόλι απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ρεαλιστικός στόχος είναι η τρίτη θέση, που θα δώσει το δικαίωμα στους Ισπανούς να συνεχίσουν στα νοκ άουτ του Φλεβάρη   Το goal/goal έχει τον πρώτο λόγο  στο 1.75 του Pamestoixima.gr.

Ντιναμό Ζάγκρεπ – Σάλτσμπουργκ (22:00): Στην έδρα της η Ντιναμό είναι αήττητη μέσα στο 2022, είναι ξεκούραστη μιας και δεν αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα και μπορεί να αξιοποιήσει καλύτερα τις αμυντικές αδυναμίες που εμφανίζει κατά καιρούς η Σάλτσμπουργκ. Ευκαιρία απόψε να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση.   Επιλέγουμε goal/goal στο  1.77 της Novibet.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις