Με τα γκολ και ένα…15άρι

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Αναμετρήσεις που προσφέρονται για γκολ στις σημερινές επιλογές του Cascadeur αλλά και μια «βόμβα» στο 15.00

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1 με τις περισσότερες να υπόσχονται γκολ. Θα σταθούμε στα Οσέρ – Μπρεστ, Τουλούζ – Μονπελιέ και Λανς – Λιόν για τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας με επιλογές πάσης φύσεως. Για πάμε…

Με τα γκολ σε Οσέρ και Τουλούζ

Πιθανά goal/goal έχουμε και στα ΟσέρΜπρεστ και ΤουλούζΜονπελιέ. Στο «Αμπέ Ντεσάμπ» συγκρούονται δύο ομάδες που τρέχουν αρνητικά σερί (τέσσερεις σερί ήττες η Οσέρ, τέσσερεις στα πέντε τελευταία η Μπρεστ) και βλέπουν το μεταξύ τους ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Έχουν ικανότητα στο σκοράρισμα ενώ σπάνια κρατάνε το μηδέν πίσω.

Σε ματς με γκολ μας έχουν συνηθίσει και η Τουλούζ με τη Μονπελιέ. Πέντε over σε οκτώ αγώνες οι «βιολετί», επτά στα οκτώ οι φιλοξενούμενοι. Μάλιστα οι δύο ομάδες τρέχουν τέσσερα συνεχόμενα over μεταξύ τους ανεξάρτητα από έδρες.

Μεμονωμένα δεν λένε κάτι τα goal/goal που προσφέρονται στο 1,62 έκαστο από το pamestoixima.gr ωστόσο, μπορούν να γίνουν μια ωραία δυάδα του 2,62. Από τη Μονπελιέ θα πάρουμε και ένα fun bet με γκολ του Σαβανιέ εκτός περιοχής, ένας παίκτης που αρέσκεται να δοκιμάζει τα πόδια του από απόσταση.

Προγνωστικά Γαλλίας: Υπό πίεση ο Μποζ

Το βραδινό ΛανςΛιόν έχει όλες τις προδιαγραφές για να προσφέρει γκολ και θέαμα. Εξαιρετική ομάδα οι «λανσουά» που παραμένουν αήττητοι μαζί με Παρί και Μαρσέιγ έως τώρα ενώ σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία (δύο γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο). Η Λιόν από την άλλη προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και ψάχνει αντίδραση με τον Πέτερ Μποζ να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ενδεχομένως αν δεν κερδίσει και απόψε να αποχαιρετήσει.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μας έχουν συνηθίσει τελευταία σε παιχνίδια με γκολ οι δύο ομάδες με τέσσερα goal/goal και δύο goal/goal & over 2,5 στις τέσσερεις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους μέσα-έξω.

Στο 1,78 βρίσκουμε το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 στο pamestoixima.gr, μπορεί να μπει στις επιλογές μας. Επιπλέον θα ποντάρουμε και στο over 1,5 γκολ στο ημίχρονο που πληρώνει 2,30 στην ίδια εταιρεία. Τέλος θα ρίξουμε και ένα ψιλό σε ένα fun bet combo με δύο σκόρερ.

Δυάδα απόδοσης 2.62
16:00
Οσέρ - Μπρεστ
Goal/goal
1.62
16:00
Τουλούζ - Μονπελιέ
Goal/goal
1.62
BET: 15 units
Fun bet
16:00
Τουλούζ - Μονπελιέ
Σαβανιέ να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής
15.00
BET: 2 units
Μονό
21:45
Λανς - Λιόν
Goal/goal & over 2,5
1.78
BET: 12 units
Μονό
21:45
Λανς - Λιόν
Over 1,5 γκολ στο α' ημίχρονο
2.30
BET: 8 units
Fun bet
21:45
Λανς - Λιόν
Να σκοράρουν Οπέντα & Λακαζέτ
7.25
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις