Λάθος σετ και ισπανικά τρίποντα

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Κλείσιμο εβδομάδας και ο #Dogass δίνει επιλογές από ACB και BBL που φτάνουν μέχρι το 4.00

Καλημέρα σε όλους. Κλείσιμο εβδομάδας με προγνωστικά μπάσκετ από BBL και ACB.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπιλμπάο vs Μπέτις

Back to back παιχνίδια αφού, και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν την Παρασκευή. Η Μπιλμπάο έκανε την έκπληξη και κέρδισε στην έδρα της Μπανταλόνα με 81-76. Οι Φραντσίσκο Αλόνσο και Άνταμ Σμιθ ήταν εξαιρετικοί με 19 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη, η Μπέτις πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την ισχυρή φέτος Βαλένθια και ηττήθηκε με 78-83. Καλοί οι Γκερούν και Συλά, που πέτυχαν αμφότεροι 11 πόντους.

Εκτίμηση: Δεύτερο σερί ταμείο μας χάρισαν τα τρίποντα της Μπέτις και δεν έχουμε λόγο να μην τα εμπιστευτούμε ξανά στο εφικτό όριο των 9 τριπόντων. Σαν παιχνίδι θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα καθώς, μέχρι στιγμής έχουν παίξει καλό μπάσκετ με αντιπάλους πολύ ανώτερους από αυτή.

Μέρλινς vs Όλντενμπουργκ

Οι Μέρλινς μετά από δύο πετυχημένες σεζόν τερμάτισαν στην 9η θέση. Έμεινε ο προπονητής Σεμπάστιαν Γκλάιμ. Έφυγαν σχεδόν όλοι οι ξένοι με σημαντικότερη απώλεια αυτή του ηγέτης της Τ.Τζ.Σορτς.

Από την άλλη, η Όλντενμπουργκ είχε μία καταστροφική σεζόν και τερμάτισε στην 11η θέση. Καινούριος προπονητής ο Πεδρο Κάλες που έχει χτίσει αξιόλογες ομάδες στη BBL. Αποχώρησαν πολλοί ξένοι και αποκτήθηκαν παίκτες με παραστάσεις και με έφεση στο μακρινό σουτ.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Εκτίμηση: Οι ομάδες του Γκλάιμ παίζουν πιο πολύ για το θέαμα και λιγότερο για την ουσία. Φέτος οι Μέρλινς αμφιβάλλω αν θα τερματίσουν πάνω απ’ τη 12η θέση. Οι ομάδες του Κάλες σουτάρουν 32 τρίποντα μ.ό. στα παιχνίδια τους και φέτος μετά από καιρό η Όλντενμπουργκ χτίστηκε με πολύ καλούς παίκτες. Οι τιμές του διπλού είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικές. Έτσι θα πάρω τη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ 6,5 πόντους. Ακόμη σαν fun bet επιλογή θα πάρω τη νίκη τους σε συνδυασμό με το ομαδικό over 78,5 πόντων.

Μονό
18:00
Μπιλμπάο - Μπέτις
Μπέτις over 9,5 τρίποντα
1.90
BET: 30 units
Μονό
19:00
Μέρλινς - Όλντενμπουργκ
2(+6,5)
1.95
BET: 30 units
Combo fun bet
19:00
Μέρλινς - Όλντενμπουργκ
2 & Όλντενμπουργκ over 78,5
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις