ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Αποδόσεις και σκόρερ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (2/10) στις 21:30 τον Παναθηναϊκός στην Τούμπα, στο μεγάλο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής της Super League.

Ένα ντέρμπι όπως το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός έχει πάντα ενδιαφέρον, αγωνιστικά και στοιχηματικά. Φυσικά ο στόχος των «πράσινων» δεν είναι άλλος από τη νίκη, κάτι που θα τους επιτρέψει να κάνουν το 6/6 και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη στην Τούμπα τα τελευταία πέντε χρόνια, με το τελευταίο διπλό των Κυπελλούχων Ελλάδος να χρονολογείται στις 31 Μαΐου 2017, με 3-2, χάρη στο buzzer beater του Γκιγιέρμο Μολίνς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι αποδόσεις του Pamestoixima.gr χρήζουν φαβορί τους Θεσσαλονικείς. Ο άσος προσφέρεται στο 2.57, η ισοπαλία στο 3.25 και το διπλό στο 2.95.

Οι τελευταίοι που έχουν χριστεί σκόρερ για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, δεν είναι άλλοι από τους δύο βασικούς εξτρέμ της ομάδας, με τους Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Σεμπάστιαν Παλάσιος να βρίσκουν δίχτυα στις δύο ήττες της Αθηναϊκής ομάδας με 2-1, στις αναμετρήσεις που έλαβαν χώρα για την κανονική περίοδο των σεζόν 2020/2021 και 2021/2022.

Τελευταία φορά που κάποιος Έλληνας σκόραρε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, ήταν στις 25 Οκτωβρίου 2015. Τότε ο Νίκος Καρέλης εξαργύρωσε το πέναλτι που κέρδισε ο συνονόματος και συντοπίτης του (έχουν και οι δύο καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης) Νίκος Μαρινάκης και μείωσε σε 3-1, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Έκτοτε στο συγκεκριμένο γήπεδο σκόραραν οι: Λουντ (Φινλανδία 2 φορές), Κλωναρίδης (Είναι Ελληνοβέλγος, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο), Μολίνς (Σουηδία), Ζαχίντ (Noρβηγία), Μακέντα (Ιταλία), Αϊτόρ (Ισπανία) και Παλάσιος (Αργεντινή).

Στις αγορές των σκόρερ, οι πιο πιθανοί για να σκοράρουν, αμφότεροι σε απόδοση 3.25 είναι οι Νέλσον Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ και Σποράρ του Παναθηναϊκού.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις