Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 27/9): Πολλά τα ανοικτά μέτωπα

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 27/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Πορτογαλία – Ισπανία (21:45): Η Πορτογαλία έχει το προβάδισμα για να τελειώσει την πορεία της στον όμιλο στην 1η θέση και να προκριθεί στην τελική φάση του Nations League. Χρειάζεται απλά να μην ηττηθεί στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ισπανία για να μπορέσει να μείνει στην κορυφή. Αντίθετα για να προκριθεί η «ρόχα» στο Final Four του Ιουνίου, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Χρειάζεται διπλό απόψε στην Μπράγκα και τίποτα λιγότερο. Επιλέγουμε goal/goal  στο  τίμιο 1.85 της Stoiximan.

Nορβηγία – Σερβία (21:45): Η Σερβία κρατάει την τύχη της στο χέρι της, έχοντας 10 βαθμούς μαζί με τη Νορβηγία. Αν κερδίσει παίρνει την πρωτιά και την άνοδο. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, μένει δεύτερη. Από την μία ο Μίτροβιτς που έκανε χατ τρικ στο παιχνίδι με την Σουηδία. Από την άλλη ο Χαάλαντ που έφτασε στο παιχνίδι με τη Σλοβενία τα 21 γκολ σε 22 παρουσίες. Με τέτοιους επιθετικούς επιλέγουμε goal/goal  στο 1.78 του Pamestoixima.gr.

Ελβετία – Τσεχία (21:45): Η Ελβετία μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ισπανίας  χρειάζεται οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της ήττας από την ουραγό Τσεχία για να παραμείνει στο α’ γκρουπ δυναμικότητας. Είναι το τελευταίο παιχνίδι, περαιτέρω περιθώρια δεν υπάρχουν για καμία. Συνεπώς θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Το goal/goal στο 2.00 του Pamestoixima.gr συγκεντρώνει κι εδώ πολλές πιθανότητες.

Ουκρανία – Σκωτία (21:45): Κόντρα στα προβλήματα των τελευταίων μηνών η Ουκρανία θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Μόνο έτσι θα κατακτήσει την πρώτη θέση. Αυτό σημαίνει ότι θα ρισκάρει ακόμα περισσότερο. Συν το γεγονός ότι  α βρουν χώρους οι Σκωτσέζοι.  Οπότε goal/goal  στο 1.80 της Novibet.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις