Ήρθε η ώρα να αντιδράσει η Γαλλία

προγνωστικά

Οι Γάλλοι παίρνουν παράταση ζωής κι οι Βέλγοι καθαρίζουν, στα προγνωστικά του #Bats για το Nations League.

Οι «τρικολόρ» αλλά και οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη και μπορούν να την πάρουν στην έδρα τους. προγνωστικά

Προγνωστικά: Γαλλία – Αυστρία

Από εκεί που φαινόταν ότι θα έκανε «περίπατο» στον όμιλό της, η Γαλλία πλέον κινδυνεύει να υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία του Nations League. Σε τέσσερα ματς έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς, χάνοντας και τα δύο εντός έδρας ματς της από τη Δανία (1-2) και την Κροατία (0-1). Δυσκολεύει το έργο της με την απουσία των Μπενζεμά και Γιορίς λόγω τραυματισμού, όμως η ποιότητα που διαθέτει έτσι κι αλλιώς είναι αδιαμφισβήτητη.

Σε καλύτερη θέση βρίσκεται η Αυστρία, με τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, διαλύοντας με 3-0 την Κροατία εκτός έδρας, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μοναδικό θετικό αποτέλεσμα έκτοτε το 1-1 με τη Γαλλία εντός έδρας. Στόχος πλέον η παραμονή και όχι η κορυφή, καθώς η διαφορά από την πρώτη θέση είναι στους πέντε βαθμούς. Δείχνει πάντως βελτίωση με τον Ράνγκνικ στον πάγκο.

Επιτακτική η ανάγκη για το τρίποντο των γηπεδούχων, αυτό δε χρήζει συζήτησης. Δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο η Αυστρία, οπότε εύκολα ή δύσκολα οι «τρικολόρ» θα κάνουν το καθήκον τους. Το ματς είναι ευκαιρία για ξέσπασμα μετά τα άαποτελέσματα στο ξεκίνημα. Δε γίνεται να παραβλέψουμε το 2.10 που προσφέρει η Novibet για τον συνδυασμό άσου με over 2,5 τέρματα.

Βέλγιο – Ουαλία

Αν μια λέξη μπορεί να συνοψίσει τα συναισθήματα των οπαδών του Βελγίου για την εθνική τους ομάδα είναι η «απογοήτευση». Κι αυτό γιατί η χρυσή φουρνιά τους (που σιγά-σιγά πλησιάζει στο τέλος της) δεν κατάφερε να κερδίσει, κι ούτε καν να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο. Ίσως αυτό το Nations League να είναι μια τελευταία ευκαιρία, όμως μέχρι στιγμής η ομάδα του Μαρτίνεθ μοιάζει ανίκανη να μπει καν στο final four. Βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Ολλανδία και την αντιμετωπίζει εκτός έδρας μετά το ματς με την Ουαλία.

Όσον αφορά τους Ουαλούς, μπήκαν με χαμηλές προσδοκίες στον όμιλο έτσι κι αλλιώς. Και μόνο που βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία είναι υπέρβαση, κι η συγκομιδή του ενός βαθμού σε τέσσερα ματς δεν εκπλήσσει κανέναν. Θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στα τελευταία δύο παιχνίδια, και για να την εξασφαλίσουν θα χρειαστεί οπωσδήποτε να κερδίσουν την Πολωνία στην επόμενη αγωνιστική (αν δεν έχουν υποβιβαστεί ήδη).

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Ηχηρή η απουσία του Λουκάκου, όχι όμως αρκετή για να περιορίσει τους Βέλγους. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να αποτινάξουν αυτή τη «λουζεριά» που τους χαρακτηρίζει και να πάρουν ένα τρόπαιο, έστω κι αν αυτό είναι το Nations League. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το διεκδικήσουν έστω, είναι η νίκη απόψε. Η Ουαλία δεν μπορεί να τους σταματήσει. Κόπι-πέιστ και άσος με over 2,5 κι εδώ, με απόδοση 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Μονό
21:45
Γαλλία - Αυστρία
1 & over 2,5
2.10
BET: 20 units
Μονό
21:45
Βέλγιο - Ουαλία
1 & over 2,5
2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις