Μακροχρόνια Euroleague: Θα σπάσουν τα στοιχειωμένα ρεκόρ;

Προγνωστικά Euroleague

Μακροχρόνια Euroleague: Αρκετά ρεκόρ παικτών και ομάδων στη διοργάνωση δείχνουν απλησίαστα. Μπορούν να σπάσουν φέτος;

Λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η regular season της φετινής Euroleague, αρχίζουμε να ξεψαχνίζουμε τα μακροχρόνια στοιχήματα. Μία μεγάλη κατηγορία είναι τα ρεκόρ της διοργάνωσης και πόσο πιθανό είναι αυτά να σπάσουν στη φετινή σεζόν. μακροχρόνια Euroleague

Μακροχρόνια Euroleague: Στοιχειωμένα ρεκόρ

Ξεκινάμε από το πιο δημοφιλές ίσως ρεκόρ στη Euroleague. Αναφέρομαι στους περισσότερους πόντους από έναν παίκτη σε ένα παιχνίδι. Το ρεκόρ κατέχει από το Νοέμβριο του 2019 ο Λάρκιν της Εφές με 49 πόντους απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου. Θα καταφέρει κάποιος να φτάσει τους 50; Δεν είναι εύκολο και γι’ αυτό προσφέρεται στο 4.00.

Αν οι 49 πόντοι του Λάρκιν μοιάζουν απλησίαστοι, τότε τι να πούμε για το ρεκόρ στα ριμπάουντ, το οποίο μάλιστα έχει και ελληνικό χρώμα; Ο Αντώνης Φώτσης, με τη φανέλα της Ντιναμό Μόσχας κατάφερε να μαζέψει 24 ριμπάουντ(!) σε ένα ματς, απέναντι στην Μπενετόν. Όποιος καταφέρει να μαζέψει 25 θα μας πληρώσει σε απόδοση 16.00 στη Novibet.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Εκτός όμως από τα ατομικά ρεκόρ, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ομαδικά. Θα ξεκινήσουμε από ένα ακόμα ρεκόρ με ελληνικό άρωμα. Σε αγώνα της Μπολόνια με τον Παναθηναϊκό το μακρινό 2004 σημειώθηκαν οι περισσότεροι πόντοι. Φυσικά είχαμε δύο παρατάσεις, όμως οι 232 πόντοι που σημειώθηκαν (114-118) δεν έχουν ξεπεραστεί. Αν γίνει φέτος θα πληρώσει σε απόδοση 8.00… Για να δούμε!

Κλείνουμε με άλλη μία εξαιρετική συγκομιδή στην επίθεση μιας ομάδας. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέχει το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο, αφού σημείωσε 70 απέναντι στην Οβαρένσε το Δεκέμβρη του 2000. Στο 12.00 να βρεθεί μια ομάδα που να σκοράρει τουλάχιστον 71 στα δύο πρώτα δεκάλεπτα ενός αγώνα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις