Βρίσκει πάντα τη λύση

προγνωστικά

Προγνωστικά από τις φαβέλες της Βραζιλίας αλλά και από το ματς της Μπόκα Τζούνιορς στο καυτό «Λα Μπομπονέρα» από τον #Mertzanidis.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Με αρκετά μεγάλο κέρδος έκλεισε η χθεσινή ημέρα αφού το ντέρμπι του Ρίο μας χάρισε αρκετές εντάσεις και πολλές κάρτες. Συνολικά μετρήσαμε επτά κίτρινες και πέντε κόκκινες, ενώ το τελικό σκορ έγραψε 1-2 υπέρ της Φλουμινένσε. Δεν γυρνάμε στην Ευρώπη αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον εδώ λόγω εθνικών ομάδων. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την μακρινή Λατινική Αμερική.

  • Ξεκινάμε με Αργεντινή και συγκεκριμένα με την Μπόκα Τζούνιορς να υποδέχεται την Ουρακάν στο κατάμεστο «Λα Μπομπονέρα». Έχει βρει ρυθμό και πλέον είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ειδικά μετά την νίκη κόντρα στην μισητή Ρίβερ που έδωσε αρκετή ώθηση για τις εννέα ακόμα αγωνιστικές. Δεν νομίζω ότι θα στραβοπατήσει και αν κρίνω από την σημαντικότητα του ματς πιστεύω θα δούμε και αρκετές κάρτες.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

  • Μένουμε στην χώρα αλλά πάμε λίγο πιο βόρεια στο Σάντα Φε εκεί όπου θα ταξιδέψει η Ιντεπεντιέντε για να αντιμετωπίσει την Ουνιόν. Σχεδόν αδιάφορο βαθμολογικά το ματς αφού βρίσκονται σχεδόν στην μέση της βαθμολογίας αλλά και τις δύο ομάδες τις ξεχωρίζει το σκληρό ποδόσφαιρο. Ποντάρουμε να δούμε πάνω από πέντε κάρτες.
  • Τέλος, κλείνουμε με Βραζιλία, με το ματς Ατλέτικο ΓκοϊανιένσεΙντερνασιονάλ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να φτάσανε στα ημιτελικά του Copa Sudamericana αλλά «φλερτάρουν» αρκετά με τον υποβιβασμό αφού βρίσκονται στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση μετά τη νίκη της Φλουμινένσε και σήμερα έχουν την δυνατότητα να μειώσουν από την πρωτοπόρο Παλμέιρας στους οκτώ βαθμούς. Δύσκολο ματς για σημείο αφού η Γκοϊανιένσε παίζει για την κατηγορία, ενώ η Ιντερνασιονάλ έχει την πολυτέλεια και να στραβοπατήσει αφού φαίνεται πως δεν κυνηγάει κάτι αλλά μόνο μία θέση που οδηγεί στην απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Libertadores. Ακόμα ένα ματς που πιστεύω θα κυριαρχήσει η δύναμη για αυτό επιλέγω και εδώ τις κάρτες.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Combo
01:00
Μπόκα Τζούνιορς - Ουρακάν
1Χ & over 5,5 κάρτες
2.40
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
01:00
Ουνιόν Σάντα Φε - Ιντεπεντιέντε
Over 5,5 κάρτες
1.80
02:00
Ατλέτικο Γκοϊανιένσε - Ιντερνασιονάλ
Και οι δύο ομάδες να δεχθούν από δύο ή περισσότερες κάρτες
1.55
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις