Γερμανία – Ισπανία: Ποτέ μην υποτιμάς την «ρόχα»

Γερμανία - Ισπανία

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Γερμανία - Ισπανία, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Με την αναμέτρηση Γερμανία – Ισπανία συνεχίζεται το Eurobasket. Αναμέτρηση για τα ημιτελικά του θεσμού. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Στάδιο: Mercedes Benz Arena

Χωρητικότητα: 15.000 θεατές

Μεταξύ τους παράδοση: Μεταξύ τους παράδοση: Από το 2006 και έπειτα σε όλες τις διοργανώσεις, η Ισπανία είναι ανίκητη απέναντι στην Γερμανία με 7 νικηφόρα αποτελέσματα και μηδέν ήττες.

Γερμανία

Ρεπορτάζ: Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση από την αρχή μέχρι το τέλος, η Γερμανία πήρε την μεγάλη νίκη στην νοκ-αουτ φάση των προημιτελικών απέναντι στην Ελλάδα με σκορ 107-96. Τα τρίποντα έπεφταν κατά ριπάς για τους Γερμανούς, η άμυνα της οικοδέσποινας απέναντι στην επίθεση της Εθνικής μας ήταν σε καλά στάνταρ, και έτσι το θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας ήρθε με… επεισοδιακό τρόπο, και η ομάδα του Ντένις Σρέντερ πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Stat attack: Στις τελευταίες δεκαπέντε αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, οι Γερμανοί μετράνε 14 νικηφόρα αποτελέσματα, και μόλις 2 ήττες, έχοντας καταγράψει μια εντυπωσιακή πορεία ήδη στο Eurobasket φτάνοντας στα ημιτελικά.

Απουσίες: Όλοι οι αθλητές είναι στη διάθεση του προπονητή, μιας και δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ισπανία

Ρεπορτάζ: Η Ισπανία κατάφερε και γύρισε από το πλην 15 απέναντι στην μαχητική Φινλανδία στον προημιτελικό, βρήκε λύσεις από τον πάγκο και επιβλήθηκε της παρέας του Λάουρι Μάρκανεν με 100-90, παίρνοντας το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Stat Attack: Από το 1999 και έπειτα, σε κάθε Eurobasket στο οποίο συμμετάσχει, αγωνίζεται στα ημιτελικά. Έτσι και φέτος. Εξωφρενικό στατιστικό για τους Ισπανούς, που αποτελούν ίσως την πιο σταθερή δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Απουσίες: Δεν συναντάται σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού για την ομάδα Σέρτζιο Σκαριόλο.

Γερμανία - Ισπανία: Ποτέ μην υποτιμάς την «ρόχα»

Γερμανία – Ισπανία προγνωστικά: Η Ισπανία είναι μια χώρα που δε ξεγράφεις εύκολα, σε καμία περίπτωση. Το έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές οι Ισπανοί αυτό, με φοβερές πορείες σε Eurobasket και Mundobasket αντίστοιχα. Στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το μπασκετικό σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο σκοράρει κατά μέσο όρο 90.4 πόντους ανά αγώνα, γεγονός που φανερώνει την καλή επιθετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται στο τουρνουά. Η αντίπαλος Γερμανία, κατά μέσο όρο δέχεται 83.7 πόντους σε κάθε αναμέτρηση από τις αντιπάλους της στο Ευρωμπάσκετ, με την άμυνά της αν μη τι άλλο να μη μασάει… σίδερα, και να είναι ευαίσθητη. Είδαμε και στην αναμέτρηση απέναντι στην Εθνική πως βρέθηκαν αρκετά ελεύθερα σουτ στην περιφέρεια, ασχέτως του γεγονότος πως δεν… μπήκαν. Στην απέναντι όχθη, ο Ρούντι Φερνάντες βρίσκει για τα καλά ρυθμό, τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ είναι σταθερά δυναμικά, ο Λορέντζο Μπράουν είναι ο… Λορέντζο Μπράουν, ενώ οι βοήθειες από τον πάγκο (κυρίως Γκαρούμπα, Μπριθουέλα) είναι σημαντικές. Θα πάμε με over 83.5 πόντους για την Ισπανία, σε διπλασιασμό και απόδοση 2.03 από την Novibet. Και καλή μας τύχη εν μέσω ημιτελικών !

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:30
Γερμανία - Ισπανία
Ισπανία over 83,5
2.03
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις