Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 14/9): Μπορεί πάλι την υπέρβαση η Ιταλία;

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 14/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Γαλλία – Ιταλία (18:15): Η αυτοκτονία της Τουρκίας έστειλε την Γαλλία στους  «8». Αντίθετα η Ιταλία έκανε την έκπληξη του τουρνουά αποκλείοντας το φαβορί Σερβία. Πρόσωπο του αγώνα ο Ιταλός προπονητής, Ποτζέκο με τις αντιδράσεις του να τραβάνε τα βλέμματα. Οι Γάλλοι βάσει ρόστερ έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στα ημιτελικά και να εξαργυρώσουν το δώρο της Τουρκίας. Πως να πας κόντρα στην τρέλα και μομέντουμ των Ιταλών όμως;  Καλύτερη επιλογή το over 160,5 που επαληθεύεται συνεχώς στο τουρνουά  σε απόδοση 1.87 του Pamestoixima.gr.

Σλοβενία – Πολωνία (21:30): Η Σλοβενία έχει το ευκολότερο έργο απ’ τους υπόλοιπους, τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά. Πρώτα Βέλγιο και τώρα Πολωνία, η οποία με ηγέτη τον Πονίτκα άφησε έξω την εμπειρότερη Ουκρανία. Ο Ντόνσιτς αποχώρησε απ’ την τελευταία προπόνηση, αφού γύρισε το πόδι. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα παίξει πάντως. Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ζόραν Ντράγκιτς που χάνει το υπόλοιπο τουρνουά, λόγω τραυματισμού. Αν δούμε το ματς με το Βέλγιο, θεωρώ ότι το χάντικαπ σήμερα δεν αποτυπώνει την αλήθεια. Επιλέγουμε λοιπόν διπλό με 14,5 πόντους χάντικαπ στο 1.85 του Pamestoixima.gr.

Σαχτάρ – Σέλτικ (19:45): Η Σαχτάρ άλωσε την Γερμανία κερδίζοντας την Λειψία με 4-1. Η Σέλτικ μετά το θρίαμβο στο σκωτσέζικο ντέρμπι (4-0 τη Ρέιντζερς), προσγειώθηκε απ’ τη Ρεάλ την πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Αν θέλει η Σαχτάρ να χτίσει πάνω στην νίκη στη Γερμανία πρέπει να κερδίσει. Αντίθετα αν η Σέλτικ δεν θέλει να μείνει από νωρίς πίσω από τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου πρέπει να παλέψει.   Στο φτωχό αλλά τίμιο 1.60 το goal/goal  στη Stoiximan.

Ρέιντζερς – Νάπολι (22:00): Από δύο σερί «τεσσάρες» προέρχονται οι Σκωτσέζοι. Μία από τη Σέλτικ και μία από τον Άγιαξ. Αν οι Ναπολιτάνοι θέλουν να κυνηγήσουν την πρώτη θέση, μετά τον θρίαμβο στο «Άνφιλντ» οφείλουν να «χτυπήσουν» το παιχνίδι. Το Σάββατο κέρδισαν και την Σπέτσια, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Το διπλό στο 1.78 του Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Γιουβέντους – Μπενφίκα (22:00): Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι Ιταλοί, μετά την νέα γκέλα στο Τορίνο με την Σαλερνιτάνα. Στο πρωτάθλημα η Γιούβε έχει να κερδίσει από τις 31 Αυγούστου. Την πρώτη αγωνιστική αφυπνίστηκε μετά το δεύτερο γκολ της Παρί. Η Μπενφίκα απ’ την άλλη μετράει μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Θα παίξει στο Τορίνο ελεύθερα με στόχο τουλάχιστον το βαθμό. Ψάχνει μια μεγάλη νίκη η «Γιούβε», αλλά μέχρι να την κάνει δεν τη στηρίζω. Goal/goal   στο 1.72 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις