Eurobasket 2022: Ο τίτλος του φαβορί ανήκει σε δύο

Ευρωμπάσκετ 2022 κανάλι

Φτάσαμε αισίως στη φάση των προημιτελικών στο Eurobasket 2022. Ποια είναι τα φαβορί και ποιος μπορεί να κάνει την έκπληξη;

Το Eurobasket 2022 μπήκε στην τελική του ευθεία και το βράδυ της Κυριακής θα γνωρίζουμε τη χώρα που θα κατακτήσει το φετινό τρόπαιο. Στη φάση των «16» αποκλείστηκαν πολλά φαβορί, με μεγαλύτερη έκπληξη την επικράτηση της Ιταλίας επί της Σερβίας. Πλέον οι αποδόσεις έχουν αλλάξει ριζικά, αφού η απουσία της παρέας του Γιόκιτς χρήζει ξεκάθαρα φαβορί για το τρόπαιο δυο άλλες ομάδες.

Ο τίτλος λοιπόν του φαβορί για το χρυσό μετάλλιο έχει χωριστεί στη μέση, αφού Ελλάδα και Σλοβενία προσφέρονται ακριβώς στην ίδια απόδοση από τη Novibet και συγκεκριμένα στο 2.70. Οι δυο ομάδες δεν πρόκειται να συναντηθούν μέχρι τον τελικό και ο δρόμος τους μέχρι την τετράδα είναι σχετικά εύκολος, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν Γερμανία και Πολωνία αντίστοιχα.

Ακολουθούν Γαλλία και Ισπανία σε μεγαλύτερες αποδόσεις. Παρόλο που πρόκειται για παραδοσιακές δυνάμεις, δεν έχουν αποδείξει με την εικόνα τους μέχρι στιγμής ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στα μεγάλα παιχνίδια δεν θα είναι αντάξιες του ονόματός τους.

Οι θήτες της έκπληξης στην προηγούμενη φάση, οι Ιταλοί, δίνονται σε απόδοση 19.00! Το μεγάλο αουτσάιντερ για να κατακτήσει το τρόπαιο είναι οι Πολωνοί σε απόδοση 201.00!

Αναλυτικότερα οι αποδόσεις κατάκτησης στη Novibet:

Ελλάδα – 2.70

Σλοβενία – 2.70

Γαλλία – 7.00

Ισπανία – 8.00

Γερμανία – 14.00

Ιταλία – 19.00

Φινλανδία – 81.00

Πολωνία – 201.00

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Αντίστοιχες είναι και οι αποδόσεις για τον MVP της διοργάνωσης, με τους Αντετοκούνμπο και Ντόνσιτς να δίνονται σε απόδοση 2.70. Ακολουθούν Φουρνιέ, Γκομπέρ, Σρέντερ και Ερνάνγκομεζ σε διψήφιες τιμές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις