Επιμένουμε… ελληνικά!

προγνωστικά

Μετά το χθεσινό σούπερ ταμείο, ο Βασίλης Βασιλείου επιστρέφει επιμένοντας σε προγνωστικά από τη Super League!

Η χθεσινή (σ.σ. Σάββατο) είναι από τις ημέρες που νιώθεις περήφανος για τη δουλειά σου. Αφενός το σούπερ ταμείο, αφετέρου τα μηνύματα για ένα απλό «ευχαριστώ» που μου στέλνετε είναι απλά φανταστικό… Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει συνέχεια και σήμερα, με προγνωστικά και πάλι από Super League, αφού η Αγγλία… απουσιάζει. Ρε λέτε να το καθιερώσω;

Μερικές φορές με φωνάζουν και… ΑΠΟΛΥΤΟ!

5/5 σήμερα στο Koubanezos.gr ✅🤑

#koubanezosgr

Posted by Βασίλης Βασιλείου on Saturday, September 10, 2022

 

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Βόλος

Δύσκολες μέρες για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, καθώς ανάμεσα σε Ναντ και Φράιμπουργκ, υπάρχει ο Βόλος. Η ψυχρολουσία της Νάντης με το γκολ στις καθυστερήσεις, έχει ρίξει την ψυχολογία της ομάδας στο ναδίρ που για τέταρτη φορά σε ευρωπαϊκό ματς φέτος δέχονται γκολ στα χασομέρια. Οι «κυανέρυθροι» αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η ομάδα του Κορμπεράν να πάρει τα πάνω της. Ερωτηματικό; Η ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Ισπανός.

Ο Βόλος από την άλλη μετά τον Φαν Βέερτ που πήγε στην ΑΕΚ χάνει και τον Πάολο Φερνάντες που όπως όλα δείχνουν «κλείνει» στον ΠΑΟΚ. Οι δύο καλύτεροι του παίκτες αναμφίβολα και δύσκολα θα κατορθώσει να τους καλύψει επάξια, πόσο μάλλον κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός.

Οι γηπεδούχοι όπως το βλέπω θα πάνε για μια «επαγγελματική» νίκη. Η παράδοση των αναμετρήσεων στο «Γ. Καραϊσκάκης» δείχνει άσο & over 2,5, το οποίο έχει επαληθευθεί και στα τρία προηγούμενα των δύο ομάδων. Λίγο πάνω από τον διπλασιασμό προσφέρεται σήμερα η συγκεκριμένη επιλογή στη Novibet.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Προγνωστικά Αστέρας Τρίπολης – Άρης

Πάρα πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μου. Μετά το 3-3 της πρεμιέρας με το Βόλο, ο Αστέρας «κόλλησε» σε διαδοχικά 0-0. Κι αν το ένα ήταν θετικό, κόντρα στον Ολυμπιακό, αυτό με την Λαμία σίγουρα ήταν αποτυχία. Θα τα δώσουν όλα για την πρώτη τους φετινή νίκη οι Αρκάδες.

Ο Άρης έχει παρουσιάσει ένα περίεργο πρόσωπο ως τώρα. Απομακρύνθηκε ο Μπούργος, έρχεται ο Πάρντιου, αλλά ως τότε… Τερζής. Όπως μάλιστα δήλωσε ο Έλληνας υπηρεσιακός, θα πάνε με συνταγή ΠΑΟΚ (0-0). Ήτοι στα μάτια μου, χαμηλό τέμπο και σφιχτή άμυνα.

Ένα γκολ μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης, αλλά επειδή οι δύο ομάδες θα έχουν το νου τους και στην άμυνα, μπορεί να μην έχουμε άλλο! Σε αυτή τη λογική, το under 1,5 και στα δύο ημίχρονα, δηλαδή να σημειωθεί σε κάθε ημίχρονο ένα ή κανένα γκολ, προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Combo
18:30
Ολυμπιακός - Βόλος
1 & over 2,5
2.02
BET: 10 units
Ειδικό
21:30
Αστέρας Τρίπολης - Άρης
Under 1,5 και στα δύο ημίχρονα
2.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις