Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Προγνωστικά

Δυο δυνατά παιχνίδια από την Ελλάδα για σήμερα από τον #Nikolas43 σε απόδοση δυάδας 5.17 και fun bet στο 6.25.

Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και το παιχνίδι της Τρίπολης απασχολούν σήμερα τη στήλη μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά της Κυριακής.

Προγνωστικά: Παναθηναϊκός -ΑΕΚ 

Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού για το τέσσερα στα τέσσερα στο αθηναϊκό ντέρμπι να μείνει μόνος στην κορυφή και η ανάγκη της ΑΕΚ για νίκη. Αυτά είναι τα κίνητρα των σημερινών αντιπάλων, σύμφωνα με την μέχρι τώρα εικόνα τους όμως οι «πράσινοι» υπερτερούν έστω και λίγο. Φυσικά υπερτερούν και στην άκρη του πάγκου. Ο Γιοβάνοβιτς δείχνει να έχει μεγάλες βλέψεις για τον Παναθηναϊκό και μια νίκη στο ντέρμπι είναι μια ευκαιρία για απαντήσεις.

Έστω με το αγαπημένο του 1-0 οποίο πληρώνει 6.25 και θα πάρει ένα χαμηλό bet. Η ΑΕΚ αν δεν είχε χάσει το παιχνίδι με τον Βόλο θα μιλούσαμε για ντέρμπι από τα παλιά, αλλά ο «δικέφαλος» μας έδειξε ότι έχει αδύναμα σημεία. Πάω με το μομέντουμ πάω με τον καλύτερο προπονητή, άσος σε απόδοση 2.25 στη Νovibet

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Αστέρας Τρίπολης – Άρης

Ο μετρ της ισοπαλίας φέτος, Αστέρας Τρίπολης, αντιμετωπίζει  στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον μπερδεμένο Άρη. Μετά το πολλά υποσχόμενο 3-3 της πρεμιέρας με τον Βόλο, ο Αστέρας έφερε δυο σερί 0-0 με Ολυμπιακό και Λαμία. Είχε κάποιες ευκαιρίες στα δυο τελευταία παιχνίδια αλλά δεν σκόραρε. Πρέπει να αρχίσει όμως, ούτε ισοπαλίες θα φέρνει συνεχώς ούτε θα μένει εκτός τελευταίας θέσης για πολύ. Ο Άρης μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα κατέβει στην Τρίπολη με στόχο το πρώτο του διπλό για φέτος.

Ενώ ξεκίνησε με νίκη επί του Λεβαδειακού όλοι περίμεναν ένα εύκολο διπλό στο Αγρίνιο που δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε όμως η απότομη προσγείωση και η αλλαγή προπονητή. Το πρόβλημα στον Άρη δεν είναι οι προπονητές του αλλά οι πιο πάνω που λένε στον προπονητή τι να κάνει, δεν θα το λύσουμε εμείς όμως αυτό. Ας μπει στο γήπεδο καθένας με τον στόχο του ας παίξουν ανοιχτά να σκοράρουν να πληρωθούμε εμείς το over 2,5 στο 2.30 της Νovibet και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Και καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Fun bet
21:30
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 
Ακριβές σκορ: 1-0
6.25
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 5.17
21:30
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 
1
2.25
21:30
Αστέρας Τρίπολης - Άρης
Οver 2,5
2.30
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις