Με την κόντρα στο «Βελοντρόμ»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Επιλογές στο ντέρμπι Μαρσέιγ - Λιλ αλλά και από τη Ligue 2 στο σημερινό μενού του #Cascadeur

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Μετά την πρεμιέρα των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων επιστρέφουμε στα… εγχώρια με το ντέρμπι ΜαρσέιγΛιλ να ξεχωρίζει στα σαββατιάτικα προγνωστικά Γαλλίας. Ασφαλώς γεμάτο πρόγραμμα έχουμε και στη Ligue 2 από το οποίο θα εστιάσουμε στα ΛαβάλΠο, ΝτιζόνΣοσό και ΝιμΜπαστιά. Για πάμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Πιο «φρέσκια» η Λιλ

Ντέρμπι έχουμε στη Μασσαλία όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Λιλ. Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και με 5-1-0 μοιράζεται την κορυφή με την Παρί. Σχετικά εύκολο βέβαια το πρόγραμμα που έχουν βγάλει έως τώρα οι Μασσαλοί, μοναδικό δύσκολο ματς ήταν στην ουσία το ντέρμπι στη Νίκαια. Αρνητικός παράγοντας σήμερα για την Μαρσέιγ η κόπωση καθώς την Πέμπτη έπαιξε στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ και μάλιστα με παίκτη λιγότερα για ένα ημίχρονο.

Σημαντικό διπλό για τη Λιλ στην έδρα της Μονπελιέ και μάλιστα με ανατροπή. Μπήκε δυνατά, έχασε σημαντικές φάσεις (δύο δοκάρια) αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ από λάθος του τερματοφύλακά της στην πρώτη υποψία φάσης των γηπεδούχων. Δεν πτοήθηκε πάντως, ισοφάρισε λίγο πριν το ημίχρονο ενώ και η κόκκινη του Ζερμέν στην εκπνοή του ημιχρόνου έκανε το έργο της πιο εύκολο (1-3 το τελικό σκορ).

Αήττητοι οι «μεγάλοι Δανοί» στις τέσσερεις τελευταίες συναντήσεις τους απέναντι στη Μαρσέιγ (2-2-0). Επιπλέον οι δύο ομάδες μετρούν οκτώ συνεχόμενα 2-3 γκολ.

Ισορροπημένο γενικά μοιάζει το ντέρμπι αν και η Λιλ είναι πιο ξεκούραστη. Στο 2.42 το Χ2 & over 1,5  από το Pamestoixima.gr, θα επιλεχθεί. Ωραίο και το over 10,5 στα φάουλ των φιλοξενούμενων οι οποίοι σε κανένα ματς έως τώρα δεν είχαν κάτω από δέκα φάουλ.

Επιλογές από Ligue 2

Πάμε τώρα στα της Ligue 2. Μια ανάσα από το πρώτο της τρίποντο βρέθηκε η Πο η οποία αν και ανέτρεψε το αρχικό 0-1 της Σεντ Ετιέν δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 85′ (είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα από το 63′). Ακόμα κι έτσι πάντως άφησε θετικές εντυπώσεις και φαίνεται ότι το πρώτο τρίποντο δεν θα αργήσει να έρθει. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Λαβάλ που δείχνει σιγά σιγά να προσγειώνεται στην πραγματικότητα μετά το θετικό ξεκίνημα. Αμφότερες πάντως βρίσκουν δίχτυα επομένως ο διπλασιασμός στο αμφίτερμα έχει σίγουρα αξία. Goal/goal στο 2.02 του Pamestoixima.gr.

Κόντρα στην πρώην ο Νταφ

Πιθανό το αμφίτερμα και στο ΝτιζόνΣοσό. Δύο σερί ήττες για τη Ντιζόν χωρίς μάλιστα να σκοράρει την ώρα που η Σοσό μετρά τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα, όλα με over. Δύσκολο να μείνει για τρίτο παιχνίδι στη σειρά χωρίς γκολ η Ντιζόν και μάλιστα στο «Γκαστόν Ζεράρ». Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο τεχνικός των γηπεδούχων Ομάρ Νταφ μέχρι πέρυσι ήταν στον πάγκο της Σοσό. Στο 1.86 το goal/goal στη Novibet, θα μπει κι αυτό στις επιλογές μας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Αιφνιδιάζει η Μπαστιά

Τελευταίο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε από το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 2 είναι το ΝιμΜπαστιά. Με σκαμπανεβάσματα και οι δύο μέχρι τώρα στη σεζόν με τη Νιμ να προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες με το ίδιο σκορ (3-2) από Βαλενσιέν και Γκρενόμπλ (εκτός έδρας και τα δύο) και τη Μπαστιά να βάζει τέλος στο δικό της αρνητικό σερί τριών ηττών με το 1-0 επί της Ντιζόν. Σε λίγο καλύτερη μοίρα πάντως δείχνει η Μπαστιά, θα ποντάρουμε στο να προηγηθεί στον αγώνα που βρίσκουμε στο 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Μονό
20:00
Λαβάλ - Πο
Goal/goal
2.02
BET: 7 units
Μονό
20:00
Ντιζόν - Σοσό
Goal/goal
1.86
BET: 10 units
Ειδικό
20:00
Νιμ - Μπαστιά
Anytime score: 0-1
2.10
BET: 5 units
Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Λιλ
Χ2 & over 1,5
2.42
BET: 7 units
Φάουλ
22:00
Μαρσέιγ - Λιλ
Over 10,5 φάουλ Λιλ
2.07
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις