Βροχή τα γκολ στην Ευρώπη

προγνωστικά

Europa League και Europa Conference League στη σέντρα σήμερα το βράδυ με τα πολλά γκολ να έχουν την τιμητική τους.

Επιτέλους επέστρεψαν και οι Πέμπτες μας όπως πρέπει να είναι με το Europa League και από πέρυσι και το Europa Conference League. Δυο διοργανώσεις για διπλή απόλαυση. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Δυάδα των φαβορί 

Η Άρσεναλ κάνει πρεμιέρα στην Ζυρίχη με την ομώνυμη ομάδα θέλοντας να ξεπεράσει την ήττα από την Μάντσεστερ και τι καλύτερο απο το να κάνει μια ηχηρή νίκη όπως κάνει ένα ξεκάθαρο φαβορί. Ας βάλει τα γκολ, να βάλει και η Ζυρίχη να πάρουμε ένα καλοπληρωμένο over 3,5 στο 2.17 στο Pamestoixima.gr.

Στην ίδια μοίρα και η Ρόμα. Μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ήρθε το χαστούκι από την Ουντινέζε. Ο Μουρίνιο πρέπει να βρει τη λύση αμέσως και να αφήσει πίσω του τον διασυρμό. Βέβαια, δεν είναι και τόσο αδύναμη η Λουντογκόρετς, αν και εφόσον είμαστε τυχεροί και σκοράρει, θα πληρωθούμε το 1.71 του over 2,5 γρηγορότερα. 

Στους ομίλους αναζητά νίκη ο Ολυμπιακός

Στην Γαλλία ταξιδεύει στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει τη Ναντ. Έχει περάσει από τρεις προκριματικούς γύρους και ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει παρ’ όλα  αυτά μπήκε στους ομίλους. Τουλάχιστον σκοράρει, κάτι είναι κι αυτό, πιστεύω η Ναντ θα πετύχει γκολ και θα βγει το over 2,5 στο 2.00. Πιθανό σκορ το 2-1. 

Η Ομόνοια έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός την Γάνδη η οποία μόνο στα χαρτιά ήταν φαβορί καθώς στο γήπεδο αποδείχθηκε άνθρακας. Αυτό δεν μειώνει την επιτυχία των Κύπριων, είναι σε καλή κατάσταση και πάνε καρφί για νίκη στην πρεμιέρα. Η Σερίφ Τιράσπολ άφησε δύσκολα εκτός την άσημη Πιούνικ και δεν θυμίζει την προ διετίας ομάδα που θαυμάσαμε. Άσος για την Ομόνοια στο 2.30 

Προγνωστικά: Δυο δυνατά over 

Βιγιαρεάλ – Λεχ Πόζναν στο «Ελ Μαδριγάλ» σε ένα αμφίρροπο και δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά. Με δεδομένο ότι τα τελευταία παιχνίδια και των δυο είχαν γκολ θα πάω με το over 2,5 στο 1.55 στη Novibet.

Νις – Κολωνία, ενα δυνατό ζευγάρι με σημαντικές διαφορές. Σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των γηπεδούχων, λίγο πιο σταθερή η Κολωνία. Μια νίκη στην πρεμιέρα σίγουρα βοηθάει και ωφελεί σε πολλά. Θα την διεκδικήσουν, θα σκοράρουν εύχομαι και οι δυο. Over 2,5 στο 1.81 στη Novibet.

Κόντρα σε όσες δεν έπεισαν, και για το θεότρελο «κόλπο»  

Η Γάνδη ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Ομόνοια, και η αλήθεια είναι πως ούτε στο πρωτάθλημα έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Ακόμα πιο δύσκολη η αποστολή της στην πρεμιέρα, καθώς ταξιδεύει στη Νορβηγία. Από την άλλη πλευρά η Μόλντε είναι σε πολύ καλή φόρμα σκοράρει κερδίζει και αρέσει. Άσος στο 2.10.

Φιορεντίνα – Ρίγας Σκόλα, οι γηπεδούχοι περνάνε  μια μικρή αγωνιστική κρίση σίγουρα οχι για πολύ. Αντιθέτως η Ρίγας είναι σε καλύτερη κατάσταση έχουν κάποιες σερί νίκες και έχουν ένα πολύ μικρό δικαίωμα να ονειρεύονται νικηφόρα πρεμιέρα, συνεπώς επειδή είναι σε αντίθετη αγωνιστικά φόρμα θα στηρίξω αυτό το 1% των Λετονών. Διπλό σε απόδοση 23.00 στη Stoiximan με το χαμηλότερο ποντάρισμα σε ένα fun bet που περιλαμβάνει την ομορφιά του ποδοσφαίρου.   

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 3.71
19:45
Ζυρίχη - Άρσεναλ
Over 3,5
2.17
19:45
Λουντογκόρετς - Ρόμα
Over 2,5
1.71
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
19:45
Βιγιαρεάλ - Λεχ Πόζναν
Over 2,5
1.55
19:45
Νις - Κολωνία
Over 2,5
1.81
BET: 10 units
Fun bet
19:45
Φιορεντίνα - Ρίγας Σκόλα
2
23.00
BET: 5 units
Μονό
22:00
Μόλντε - Γάνδη
1
2.10
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 4.60
22:00
Ναντ - Ολυμπιακός
Over 2,5
2.00
22:00
Ομόνοια - Σερίφ Τιράσπολ
1
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις