Παιχνίδια «must win» και χαμηλά line

προγνωστικά Eurobasket

Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται σιγά - σιγά και ο Playmaker συνεχίζει με προγνωστικά Eurobasket σε αξιόλογες αποδόσεις.

Καλημερίζω την παρέα. Πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και αρχίζουν τα «must win» παιχνίδια για πολλές ομάδες. Σε αυτά θα στηριχτούν τα σημερινά προγνωστικά Eurobasket.

Με ψηλά το κεφάλι

Ξεκινάμε από τον όμιλο της Εθνικής, που η πρωτιά φαίνεται να έχει καθαρίσει. Αντίθετα η κατάταξη από εκεί και κάτω είναι ανοιχτή. Μία ομάδα που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και έχασε δύο ματς στο όριο είναι η Εσθονία. Μπορεί να είναι στο 0-3, όμως οι εμφανίσεις της δε συγκρίνονται με τη Μεγάλη Βρετανία. Αν θέλει τη νίκη που θα της δώσει έστω και μαθηματικά ελπίδες πρόκρισης, αυτή είναι η ευκαιρία της. Αλλιώς απλά θα φύγει με ψηλά το κεφάλι. Η απλή της νίκη μπαίνει σε δυάδα, με χάντικαπ παίζεται και σαν μονό.

Απαιτείται αφύπνιση

Ένα από τα μεγάλα ονόματα του τουρνουά που δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα είναι η Γαλλία. Ήττα στην πρεμιέρα από τη Γερμανία και δύο οριακές νίκες απέναντι σε Λιθουανία και Ουγγαρία. Έχει στις τάξεις της ονόματα που την ανεβάζουν δύο επίπεδα από τη σημερινή της αντίπαλο. Πριν το τουρνουά, οι αποδόσεις θα ήταν διαφορετικές. Πλέον, αρχίζουν να ζορίζουν τα πράγματα και οι «τρικολόρ» οφείλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο απέναντι σε μια μονοδιάστατη ομάδα. Σε δυάδα με την Εσθονία θα ποντάρουμε πάνω τους με μικρό χάντικαπ.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Προγνωστικά Eurobasket με μικρή σκοπιμότητα

Κλείνουμε με Εθνική. Η «επίσημη αγαπημένη» αντιμετωπίζει την Ουκρανία με σκοπό να κάνει το 4/4. Κατάφερε να επικρατήσει των μεγάλων αντιπάλων της (Κροατία, Ιταλία) και έχει ουσιαστικά κλειδώσει την πρωτιά. Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Ιτούδη να ξεκουράζει παίκτες και να κάνει δοκιμές. Έδειξε και απέναντι στους Βρετανούς ότι δεν καίγεται να σπαταλήσει ενέργεια στην άμυνα, ενώ στην επίθεση έχει πολλές λύσεις. Όσο για τους Ουκρανούς, μία από τα ίδια. Κέρδισαν τους μεγάλους αντιπάλους τους (Εσθονία, Μ. Βρετανία) αλλά και τους Ιταλούς, οπότε προκρίθηκαν. Πλέον αγωνίζονται ελεύθερα και η αλήθεια είναι πως συνηθίζουν να ανεβάζουν το σκορ τους ψηλά, κυρίως με το περιφερειακό σουτ. Το line στους πόντους είναι ανεξήγητα χαμηλά και το over είναι επιλογή.

 

Μονό
15:15
Εσθονία – Μεγάλη Βρετανία
1 (-3,5)
1.90
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.59
15:15
Εσθονία – Μεγάλη Βρετανία
1
1.65
15:30
Βοσνία & Ερζεγοβίνη – Γαλλία
2 (-2,5)
1.57
BET: 20 units
Μονό
15:30
Βοσνία & Ερζεγοβίνη – Γαλλία
2 (-7,5)
2.25
BET: 15 units
Μονό
18:00
Ελλάδα – Ουκρανία
Over 159,5
1.94
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις