Πρεμιέρα ρίσκου στο 6.10 και στο μακρινό… 12.00

προγνωστικά

Πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με πολλές επιλογές με γκολ, μακροχρόνιο και fun bet σε αποδόσεις έως 6.10 .

Ωραία τα πρωταθλήματα, όποιο κι αν είναι το αγαπημένο του καθενός, αλλά το γλυκό είναι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με κορυφαία φυσικά το Champions League. Πρεμιέρα στη φάση των ομίλων με ωραίες αναμετρήσεις και δυνατά προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τσέλσι 

Πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας και της φάσης των ομίλων γενικά. Ντινάμο Ζάγκρεμπ (όπως προφέρεται στα Κροάτικα) εναντίον της Τσέλσι. Οι «μπλε» του Ζάγκρεμπ απέναντι στους «μπλε» του Λονδίνου. Η διαφορά δυναμικότητας τεράστια υπέρ της Τσέλσι, υπάρχει όμως ένα αλλά. Είναι η εικόνα της Τσέλσι μέχρι τώρα που δεν είναι αυτή που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.  Από την άλλη οι Κροάτες, κέρδισαν την θέση στους ομίλους καθώς άφησαν εκτός την Μπόντο Γκλιμτ, είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα της χώρας τους.

Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνω τα δυο πρωταθλήματα μεταξύ τους δεν τρελάθηκα. Είναι όμως και αήττητοι στην έδρα τους από το τέλος του 2021. Αν μη τι άλλο δείχνει δυνατή έδρα. Το ρίσκο που παίρνω τεράστιο, το γνωρίζω από τώρα, πιθανόν η Τσέλσι να περάσει αέρας που λέμε, σε δυνατή έδρα ο άσος είναι στο 6.10 στη Stoiximan και θα τολμήσω. 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Λειψία – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Το παιχνίδι στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα» στην πόλη της Λειψίας δεν είναι για προγνωστικά. Λειψία εναντίον Σαχτάρ Ντόνετσκ με ένα ειδικό στοίχημα να έχει την προσοχή μου. Επιστροφή του Τίμο Βέρνερ στην ομάδα που τον ανέδειξε και έχει τον πήχη ψηλά. Σκόραρε στο πρωτάθλημα σκόραρε στο κύπελλο, ας σκοράρει και στην πρεμιέρα των ομίλων να χαρώ κι εγώ μαζί του. Καθόλου απίθανο, γι αυτό άλλωστε επέστρεψε, για να σκοράρει και αφήσει πίσω τα δυο χρόνια στην Αγγλία. Στο 1.83 η απόδοση στη Novibet να βρει δίχτυα ο Γερμανός. 

Δυάδα με γκολ 

Σεβίλλη εναντίον Μάντσεστερ Σιτι στο Στάδιο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Ξεκάθαρα ότι χειρότερο για την Σεβίλλη τη δεδομένη στιγμή. Είναι σε κακή κατάσταση, η Σίτι μετά από την ισοπαλία στην Premier ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, οι αστέρες της ζουν και αναπνέουν για το Champions league. Το μόνο που ίσως μπορεί να μας βοηθήσει η Σεβίλλη είναι να σκοράρει για να βγει το over 2,5 του 1.68 πιο γρήγορα. 

Η Σέλτικ αντιμετωπίζει την «βασίλισσα» των 14 τροπαίων Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σέλτικ Παρκ» της Γλασκώβης. Σε πολύ καλή κατάσταση η Σέλτικ σκοράρει ανελλιπώς στα παιχνίδια της κάτι που μας αρέσει πολύ, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν δεν χάσει η Σέλτικ. Για την Ρεάλ δεν χρειάζονται συστάσεις. Απλά να κάνουν την δουλειά τους να κυκλώσουμε το over 2,5 στο 1.69 της Betshop. 

Προγνωστικά: Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους

Πρώτη αγωνιστική με τα δυο φαβορί του ομίλου να είναι αντιμέτωπες στο Παρίσι. Παρί Σεν ΖερμένΓιουβέντους σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που με ταλαιπώρησε στην απόφαση μου. Δεν θα κρυφτώ, κοιτούσα το 8.20 της Γιουβέντους και αναρωτιόμουν αν θα παίξουν ξυπόλυτοι. Φυσικά ο Μέσι και οι συμπαίχτες του είναι ικανοί να σκοράρουν στο παιχνίδι από νωρίς αλλά μου φάνηκε λίγο υπερβολικό καθώς η Γιουβέντους διαθέτει παίχτες που σκοράρουν. Θα ασχοληθώ περισσότερο στο live με το παιχνίδι για να εχω μια πρώτη εικόνα, από πριν θα έχω ποντάρει στο goal/goal το είδα στο 1.80 στη Stoiximan και το προτίμησα. 

Μακροχρόνιο για back to back 

Είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις οτιδήποτε και να παίξει κάποιος, ακόμα και την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης είναι ριψοκίνδυνο. Οι αποδόσεις όμως των ομάδων είναι ψηλά και αξίζει μια πρώτη πρόβλεψη για κατάκτηση. Σίγουρα όσο προχωράει η διοργάνωση θα παίξω ξανά μακροχρόνιο, παρ’ όλα αυτά θα κάνω την αρχή με την Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν είδα την «βασίλισσα» στο 12.00 της Novibet θεώρησα πως αξίζει τον κόπο. Για τους ρομαντικούς που ονειρεύονται  ξανά back to back ένα μικρό ποντάρισμα για αρχή.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
19:45
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Τσέλσι 
1
6.10
BET: 5 units
Σκόρερ
22:00
Λειψία - Σαχτάρ Ντόνετσκ
Γκολ Βέρνερ
1.83
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.84
22:00
Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σιτι
Over 2,5
1.68
22:00
Σέλτικ - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 2,5
1.69
BET: 40 units
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους
Goal/goal
1.80
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Champions League
Νικητής
Ρεάλ Μαδρίτης
12.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις