Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 06/09): Στα αστέρια πάμε!

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 06/09): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τσέλσι (19:45): Η προβληματική εικόνα της Τσέλσι στο πρωτάθλημα είναι αυτή που μας απωθεί από την απόδοση του διπλού. Μάλιστα δέχεται γκολ σχεδόν  σ’ όλα τα παιχνίδια, με τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος να λήγουν με το ίδιο σκορ (2-1). Μπορεί η Ντιναμό να κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα, αλλά η Ευρώπη είναι άλλη υπόθεση. Ένα επίπεδο πάνω οι «μπλε», οπότε το διπλό με over 1,5 έχει λογική στο 1.75 του Pamestoixima.gr.

Σάλτσμπουργκ – Μίλαν (22:00): Πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετικό ταλέντο, και έτσι είναι λογικό να αναμένουμε ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ. Παρόλο που έχασε τον Αντεγιέμι η Σάλτσμπουργκ συνεχίζει από κει που σταμάτησε πέρυσι στο αυστριακό πρωτάθλημα. Η περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας στο Champions League του 21-22 δεν κατάφερε να προκριθεί στους 16. Φέτος έχει όλα τα φόντα για κάτι καλύτερο. Γι’ αυτό επιλέγουμε Χ2 με over 1,5  στο 1.72 της Stoiximan.

Σέλτικ – Ρεάλ (22:00): Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκινά το φετινό της ταξίδι από τη Σκωτία και τη Σέλτικ. Συνήθως όταν οι μαδριλένοι τυγχαίνουν σε όμιλο που είναι γκραντ φαβορί δεν κάνουν και περίπατο. Παρόλα αυτά το διπλό έπρεπε να πληρώνει κάτω από 1.60.  Πιστεύω ότι οι παίκτες του Αντσελότι θα παίξουν απλά για την νίκη.  Το διπλό και under 4,5 στο 2.05 της Betshop πληρώνει καλά.

Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους (22:00): Το πιο ενδιαφέρον ματς της βραδιάς. Η Παρί μετά το περσινό  κάζο απ’ τη Ρεάλ φέτος δείχνει να παίζει πιο ορθολογικά με τον Γκαλτιέ στον πάγκο. Αντίθετα η Γιουβέντους εκτός έδρας δεν κερδίζει μέχρι στιγμής. Θα κερδίσει η Παρί, αλλά ένα γκολ θα το βρει η «Γηραιά Κυρία». Επιλέγουμε goal/goal  στο 1.84 της Novibet.

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Πάμε σ’ ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είναι η μέρα με την νύχτα. Οι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν την περσινή ομάδα, ενώ οι «Σίτιζενς» έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά. Ο Χάαλαντ έχει σκοράρει ήδη δέκα γκολ. Κι εκεί θα σταθούμε. Να σκοράρει ο Χάαλαντ και να κερδίσει η Σίτι στο 1.83 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις