Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 05/09): Τα βλέμματα στη Serie A

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 05/09): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Μόντσα – Αταλάντα (19:30): Η Μόντσα έχασε και στην Ρώμη με 3-0 απ’ την ομάδα του Μουρίνιο και παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. Αντίθετα η Αταλάντα κέρδισε και την Τορίνο και βρίσκεται στην τρίτη θέση αήττητη. Φόρμα και ποιότητα μας οδηγούν να επιλέξουμε το διπλό και over 1,5  σε απόδοση 1.85 στη Stoiximan

Σαλερνιτάνα – Έμπολι (19:30): Την Πέμπτη η Σαλερνιτάνα πήρε τη δεύτερη ισοπαλία στα ισάριθμα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της, αυτή τη φορά στην Μπολόνια. Αντίθετα  η Έμπολι έμεινε με την πικρία ότι παραχώρησε ισοπαλία στη Βερόνα στο «Κάρλο Καστελάνι», σε ένα ματς που θα μπορούσε να το καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο. Σε αρκετά καλή κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν η Σαλερνιτάνα, όπως έδειξε εκ νέου και την Πέμπτη στην Μπολόνια. Το goal/goal  του 1.76 της Betshop πληρώνει καλά.

Καλμάρ – Βάρμπεργκς (20:00): Σπουδαία επιτυχία για την Καλμάρ καθώς, έφυγε νικήτρια από το Μάλμε, επικρατώντας 1-0 της περσινής πρωταθλήτριας. Η Βάρμπεργκς με 21 βαθμούς βρίσκεται σε απόσταση σχετικής ασφαλείας από τα «κόκκινα».  Αθόρυβα και αποτελεσματικά, η Κάλμαρ καταφέρνει να βρίσκεται σε διακριτική απόσταση από τις προνομιούχες θέσεις και διατηρεί ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γι’ αυτό χρειάζεται την νίκη και σήμερα. Το Pamestoixima.gr προσφέρει τον άσο στο 1.62.

Γαλατασαράι – Γκαζϊάντεπ (21:00): Ιδανικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, ούσα αήττητη σε 4 αγωνιστικές, με 3 σερί νίκες μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στη Σεβάστεια και δείχνοντας  πως έπρεπε να παίζουν  στην περυσινή, κάκιστη σεζόν.  Σε 4 αγωνιστικές, η Γαλατά έχει πετύχει 2 γκολ, ενώ έχει δεχτεί μόνο 1.  Η Γκαζιαντέπ έχει μπει στη σεζόν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, οπότε από το ποντάρισμα στον φαβορί άσο, περισσότερο αξίζει το κυνήγι στα γκολ παρά το στυλ των γηπεδούχων.  Έτσι πάμε στο goal/goal στο 1.69 της Novibet.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Τορίνο – Λέτσε (21:45): Τέλος στο σερί των τεσσάρων διπλών στη Seria A για την Τορίνο, τέλος και στο φετινό αήττητο με το 3-1 από την Αταλάντα το βράδυ της Πέμπτης στο Μπέργκαμο. Από την άλλη παραμένει  πάντως ακόμα χωρίς νίκη η νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και προσπαθεί ακόμα να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς δυσκολεύεται αρκετά να διασπάσει κλειστές άμυνες στην έδρα της. Δεν το αποκλείω η Λέτσε που προέρχεται από την ισοπαλία στη Νάπολι να προβληματίσει την «γκρανάτα». Το Pamestoixima.gr προσφέρει τα 2-3 γκολ στο 2.07.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις