Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 03/09): Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μιλάνου

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 03/09): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Βουλγαρία – Τουρκία (17:15): Δεύτερη αγωνιστική για το Ευρωμπάσκετ με την Τουρκία να θέλει να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας. Απέναντί της μια Βουλγαρία, η οποία δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να κοντράρει την Ισπανία. Από την μεριά τους  οι Τούρκοι έχασαν μέσα απ’ τα χέρια τους την νίκη κόντρα στο κατώτερο ποιοτικά Μαυροβούνιο. Η άμυνα της Βουλγαρίας μας οδηγεί να αγοράσουμε το διπλό με -12,5 πόντους χάντικαπ των Τούρκων στο 1.57  στο Pamestoixima.gr.

Οσέρ – Μαρσέιγ (18:00):  Το εκπληκτικό ξεκίνημα των Μασσαλών συνεχίζεται. Η νίκη επί της Κλερμόν ήταν η τρίτη συνεχόμενη. Πλέον η Μαρσέιγ ισοβαθμεί με την πρώτη Παρί. Όσο κερδίζει θα την στηρίζουμε. Απέναντι της θα βρεθεί μια Οσέρ, η οποία δυσκολεύεται με δυνατές ομάδες. Γι’ αυτό επιλέγουμε διπλό  στο 1.72 της Stoiximan.

Μίλαν – Ίντερ (19:00): Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και το ντέρμπι του Μιλάνου. Πέρυσι η Μίλαν κατάφερε να εκθρονίσει την Ίντερ απ’ τον θρόνο της Seria A. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν στα παιχνίδια τους. Όλα τα ματς των φιλοξενούμενων έχουν τρία γκολ και πάνω φέτος. Απ’ την άλλη η Μίλαν κόλλησε στο μηδέν στην έδρα της Σασουόλο. Πάμε με τα γκολ σ’ ένα παιχνίδι που θέλουν και οι δύο. Το goal/goal  του 1.71 της Betshop πληρώνει καλά.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία (19:30): Πρόκειται για δύο ομάδες που η μέχρι στιγμής συγκομιδή βαθμών δεν αντικατοπτρίζει το τι μπορούν να κάνουν. Πόσο μάλιστα όταν αναφερόμαστε στη Λειψία μια ομάδα που κινήθηκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά την επιστροφή του Βέρνερ, ολοκλήρωσε και την μεταγραφή του Ντιαλό απ’ την Παρί. Οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα χάσουν. Έτσι πάμε στο Χ2 & over 1,5  στο 1.60 της Novibet.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Αμβούργο – Καλσρούη (21:30): Το Αμβούργο αποτελεί το φαβορί για την άνοδο στην Bundesliga. Η Καλσρούη αντίθετα προέρχεται από τρεις σερί νίκες, ενώ έχει σκοράρει σ’ όλα της τα ματς έως τώρα. Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Ο άσος αν συνδυαστεί με το over 1,5 αποτελεί την επιλογή μας στη Novibet στο 1.82.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις