Οι Κέλτες έχουν το πάνω χέρι

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Χρήστος Γεωργίου δίνει τα δικά του σημεία στο πρώτο «old firm» της χρονιάς στη Σκωτία.

Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, οπότε προχωράμε με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Σέλτικ – Ρέιντζερς

Το 414ο παραδοσιακό ντέρμπι και πρώτο της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα λάβει χώρα στο «Πάρκχεντ», όπου τόσο η γηπεδούχος Σέλτικ όσο και η Ρέιντζερς έχουν ξεκινήσει δυνατά στη κούρσα για το πρωτάθλημα, με τους «Κέλτες» να έχουν το απόλυτο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους τους που άφησαν βαθμούς στην έδρα της Χιμπέρνιαν πριν δύο αγωνιστικές μένοντας στο 2-2.

Στα αξιοσημείωτα είναι πως η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με τους «διαμαρτυρόμενους», ωστόσο έχει νικήσει μόλις στις δύο από τις έντεκα αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις που βρέθηκαν. Επίσης ο ομογενής τεχνικός βλέπει πως η γραμμή κρούσης δουλεύει στο φουλ κάτι που αποτυπώνεται από τα 23 γκολ που έχουν πετύχει παίκτες όπως ο Γιακουμάκης, ο Ιάπωνας Φουρουχάσι και ο Ισραηλινός Αμπάντα με τους 2 τελευταίους να σκοράρουν χατ τρικ στη νίκη επί της Νταντί Γιουνάιτεντ 9-0 εκτός έδρας. Χωρίς απουσίες οι πράσινοι.

Από την άλλη πλευρά η Ρέιντζερς αν και προέρχεται από εύκολη εντός έδρας επικράτηση επί της Ρος Κάουντι με 4-0 στο πρωτάθλημα με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Τσόλακ που σκόραρε δύο γκολ έχει αμυντικά θέματα που καλείται να λύσει ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ ενόψει της αναμέτρησης.

Απόντες θα είναι οι αμυντικοί Ντέιβις και Σούταρ ενώ επανέρχονται ο μέσος Λάντστρσαμ και ο επιθετικός Μορέλος που εξέτισαν τις ποινές τους από κάρτες. Η παράδοση λοιπόν μας οδηγεί να επιλέξουμε τον άσο στο 1.85 που βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
14:30
Σέλτικ - Ρέιντζερς
1
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις