Κροατία – Ελλάδα με Bet Builder* σε απόδοση 24.00!

Κροατία - Ελλάδα με Bet Builder* σε απόδοση 24.00!

Στην πρεμιέρα για το Group C του Eurobasket 2022, η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κροατία στο Mediolanum Forum του Μιλάνου.

Ισχυρό το ρόστερ της Hrvatska, με τους ΝΒΑers Σάριτς (Φοίνιξ), Μπογκντάνοβιτς (Γιούτα Τζαζ), Ζούμπατς (Κλίπερς), τον νατουραλιζέ Σμιθ (Άλμπα) και τους Χεζόνια (Ρεάλ), Σιμόν (Έφες) σε πρώτο πλάνο. Πολλές οι επιλογές του Μουλαουμέροβιτς από το ‘3’ ως το ‘5’, ποιοτικές αλλά λίγες ποσοτικά στις θέσεις των γκαρντ.

Η Ελλάδα μετά από χρόνια φιλοδοξεί για ένα μετάλλιο. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν και επιτρέπουν την αισιοδοξία. Δυνατό τεχνικό επιτελείο με τον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του, ακόμη πιο δυνατό το ρόστερ προεξάρχοντος φυσικά του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Με συμπαραστάτες παίκτες όπως οι Σλούκας, Καλάθης, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη αλλά και τα αδέρφια Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς μπορεί να οδηγήσει την εθνική μας ομάδα στην επιτυχία!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η νίκη στην πρεμιέρα μπορεί να δώσει στην Ελλάδα ψυχολογία για τη συνέχεια αλλά σαφές προβάδισμα για την κορυφή του ομίλου. Οι Κροάτες διαθέτουν ταλέντο, εμπειρία και ενθουσιασμό, η εύθραυστη ψυχολογία τους ωστόσο συχνά τους στερεί την διάκριση. Η παρουσία του Αντετοκούνμπο στη ρακέτα φτάνει και περισσεύει για να υπερκεράσει τη γραμμή των αντίπαλων ψηλών, η δημιουργία στα χέρια των Σλούκα – Καλάθη είναι εγγυημένη και ο Ντόρσεϊ μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ισορροπία με σκορ από την περιφέρεια.

Θα το παλέψουν οι Κροάτες, αλλά δύσκολα θα αντέξουν ως το φινάλε, ειδικά από τη στιγμή που η Ελλάδα διαθέτει μεγαλύτερο βάθος πάγκου και λύσεων. Περιθώριο νίκης της Ελλάδας με 10-13 πόντους & Ελλάδα χάντικαπ ημιχρόνου -3,5 & Κροατία under 80,5 πόντους & σύνολο πόντων αγώνα over 159,5 σε απόδοση 24.00 στο Bet Builder της winmasters!

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή

** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις