Θα πέσουν κορμιά στο «Κρέιβεν Κότατζ»

Προγνωστικά

Η δράση στην Αγγλία δεν σταματάει ποτέ. Προγνωστικά από τέσσερα παιχνίδια στη σημερινή στήλη του Nikolas43.

Δυο δυνατά παιχνίδια από την Premier League και δυο ακόμα πιο δυνατά από την Championship έχει το μενού στα σημερινά προγνωστικά της στήλης. 

Προγνωστικά: Κρίσταλ Πάλας – Μπρέντφορντ 

Αρχή από το «Σέλχαρστ Παρκ» και την αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Μπρέντφορντ. Άτυχοι οι «αετοί» με το πρόγραμμα τους καθώς τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχουν ήδη αντιμετωπίσει Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Με πολύ καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο αλλά με λιγότερη ποιότητα από τους αντιπάλους της. Ίσως όχι απ’ όλους. Έχουν μείνει λίγο πίσω και θέλουν να κάνουν το δυνατό ξεκίνημα. Ιδανικός αντίπαλος οι «μέλισσες». Η Μπρέντφορντ με πιο βατό πρόγραμμα και είναι βαθμολογικά στην ίδια μοίρα με την Πάλας. Κερδίζει και συνεχίζει δυνατά η Πάλας. Άσος στο 2.15 στη Stoiximan.

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Φούλαμ – Μπράιτον 

Εδώ θα γίνει χαμός. Η Μπράιτον ξεπετάει τους αντιπάλους της με συνοπτικές διαδικασίες και η Φούλαμ με καλές εμφανίσεις δεν κερδίζει πάντα. Οι «γλάροι» φιγουράρουν στην τέταρτη θέση και δικαίως, από την άλλη η Φούλαμ έχει αγριέψει. Έχει τα θεματάκια της πίσω αλλά έχει και ένα οπλοπολυβόλο μπροστά τον κύριο Μίτροβιτς. Αν μπει ζεστός το παιχνίδι θα πάει όπως ακριβώς το θέλω. Με σκόρερ τον Μίτροβιτς στο 2.42 και τον άσο στο 3.25 της Betshop.

Μπέρμιγχαμ – Νόριτς 

Περίεργο παιχνίδι αυτό ανάμεσα σε Μπέρμιγχαμ και Νόριτς. Εξηγούμαι αμέσως. Η Μπέρμιγχαμ δεν έχει παρουσιάσει κάτι έως τώρα, κακή εικόνα και ήττα ακόμα και σε παιχνίδι που ήταν καλύτερη. Από την άλλη η Νόριτς κερδίζει, στην ήττα που έκανε δεν άξιζε να χάσει. Υπάρχει όμως ένα κρυφό σημείο. Αν οι παίχτες της Σάντερλαντ δεν έπαιζαν σαν να φοράνε παντόφλες, η Νόριτς δεν θα κέρδιζε.

Όπως έκανε για παράδειγμα η Μπόρνμουθ. Ήταν καλύτερη της μπήκε στο γήπεδο και της άφησε εκτός League Cup. Το συμπέρασμα είναι πως η Νόριτς δεν είναι τόσο καλή αλλά η Μπέρμιγχαμ είναι χειρότερη. Δεν ξέρω καν αν μπορώ να στηριχτώ στην έδρα της. Θα πάω με το διπλό στο 1.99 της Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ 

Εδώ το παιχνίδι καίει. Κανονικά μένεις μακριά. Ο λόγος είναι ότι παίζουν δυο πολύ καλές ομάδες. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εναντίον Ρέντινγκ. Η δεύτερη της βαθμολογίας φιλοξενεί την πρώτη. Σερί θετικών αποτελεσμάτων και καλών εμφανίσεων. Δυο κατά την γνώμη μου ισοδύναμες ομάδες που το επιβεβαιώνει και η βαθμολογία. Ε, γιατί η μια πληρώνει 1.50 και η άλλη κοντά στο 6.00; Εδώ είναι ο λόγος λοιπόν που ασχολούμαι με αυτό το παιχνίδι. Το διπλό της Ρέντινγκ και η απόδοση του 5.85 στο Pamestoixima.gr κι ότι γίνει.

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε. προγνωστικά

Μονό
21:30
Κρίσταλ Πάλας - Μπρέντφορντ 
1
2.15
Μονό
21:30
Φούλαμ - Μπράιτον 
1
3.25
Σκόρερ
21:30
Φούλαμ - Μπράιτον 
Γκολ Μίτροβιτς
2.42
Μονό
21:45
Μπέρμιγχαμ - Νόριτς 
2
1.99
Fun bet
21:45
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Ρέντινγκ 
2
5.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις