Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα: Για την μεγάλη ανατροπή οι Σέρβοι

Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Χάιφα

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Χάιφα, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Μεγάλη μάχη για μία θέση στους ομίλους του UEFA Champions League. Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα το ζευγάρι που διεκδικεί μία θέση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του θεσμού.

  • «Ράικο Μίτιτς» (53.000), Βελιγράδι.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Πρώτος αγώνας: Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας 3-2.
  • Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αν κερδίσει ο Ερυθρός Αστέρας με ένα γκολ διαφορά, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση κι αν χρειαστεί στα πέναλτι.
  • Δύο νίκες και τρεις ήττες μετρά σε πέντε αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες από την Σερβία η Μακάμπι Χάιφα.
  • Ο Ερυθρός Αστέρας έχει εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία 13 ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς του.

Ερυθρός Αστέρας

Ρεπορτάζ: Δεν μπόρεσε να πάρει το πάνω χέρι για την πρόκριση ο Ερυθρός Αστέρας, χάνοντας με 3-2 στο Ισραήλ από τη Μακάμπι Χάιφα. Οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τον Πιερό, για να γίνει η ανατροπή πριν το ημίχρονο χάρη σε τέρματα των Πέσιτς (27’) και Κάνγκα (40’). Ωστόσο, μέχρι το 61’ οι Ισραηλινοί είχαν ήδη ξαναπάρει το προβάδισμα, διαμορφώνοντας το 3-2 που έμεινε μέχρι το τέλος. Πριν καν επιστρέψει η ομάδα από το Ισραήλ, ο Στάνκοβιτς έβαλε τους παίκτες του να κάνουν προπόνηση, δείχνοντάς τους πόσο σημαντική είναι η ρεβάνς. Αναβλήθηκε το ματς πρωταθλήματος με την Τσουκαρίτσκι, προφανώς λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Stat attack: Σε επτά από τα οκτώ φετινά επίσημα ματς του έχουν μπει over 2,5 γκολ, στα έξι από αυτά over 3,5.

Απουσίες: Απών λόγω τραυματισμού ο αναπληρωματικός επιθετικός Μουσταφά. Δεν είναι δηλωμένοι οι Σπιριντόνοβιτς, Μπογκντάνοβιτς και Φάλκο.

Πιθανή εντεκάδα (4-2-3-1): Μπόργιαν – Εράκοβιτς, Ντράγκοβιτς, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς – Κάνγκουα, Κάνγκα – Ίβανιτς, Κατάι, Μπουκάρι – Πέσιτς.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μακάμπι Χάιφα

Ρεπορτάζ: Όταν ξεκίνησε την πορεία της από τον δεύτερο προκριματικό γύρο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, λίγοι πίστευαν ότι θα μπορέσει να φτάσει στους ομίλους. Τώρα όμως, η Μακάμπι είναι 90 λεπτά μακριά από τη μεγάλη πρόκριση, μετά και το 3-2 στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ. Σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, η πρωταθλήτρια Ισραήλ έκανε ανατροπή στην ανατροπή του Ερυθρού Αστέρα κι απέκτησε προβάδισμα για την πολυπόθητη πρόκριση. Πρωταγωνιστής ο θηριώδης στράικερ Πιερό, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα. Μαζί με τον Μπονιφάς της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (μέχρι πρότινος της Μπόντο Γκλιμτ) είναι πρώτος σκόρερ των προκριματικών του Champions League με πέντε γκολ. Δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, καθώς ο αγώνας της απέναντι στη Χάποελ Μπνέι Σανίν αναβλήθηκε.

Stat attack: No goal στα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της.

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο χαφ Τζαμπέρ, καθώς κι ο μπακ Μέιρ.

Πιθανή εντεκάδα (4-2-3-1): Κοέν – Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνού – Λάβι, Μοχάμεντ – Χαζίζα, Τσέρι, Ντάβιντ – Πιερό.

 

Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα: Για την μεγάλη ανατροπή οι Σέρβοι

Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα προγνωστικά: Συνεχίζει με επιτυχίες την ξέφρενη πορεία της η Μακάμπι, παίρνοντας τεράστια νίκη στο πρώτο ματς. Θέλει διακαώς την επιστροφή στους ομίλους του Champions League μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας είναι ποιοτικότερη ομάδα. Εξαρχής ήταν το φαβορί στο ζευγάρι και σίγουρα η ήττα του πρώτου αγώνα κάνει πιο δύσκολο το έργο του.

Σίγουρα όμως στο καυτό «Μαρακανά» δεν μπορεί να κάποιος να τον ξεγράψει. Δεν υποτιμούμε βέβαια και τη Μακάμπι που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και μόνο τυχαία δε βρίσκεται σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης. Αλλά η εκτίμησή μας είναι πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη, είτε αυτό σημαίνει ότι θα συνδυαστεί με πρόκριση είτε όχι. Παράλληλα, όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς, δύσκολα το σκορ θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα. Πάμε με τον άσο & over 1.5 με απόδοση 2.12 στο Pamestoixima.gr.

  • Για να ολοκληρώσει την ανατροπή, ο Ερυθρός Αστέρας θα χρειαστεί να βγει μπροστά από το πρώτο λεπτό. Αναμένεται λοιπόν να ανοίξει από νωρίς το ματς αλλά και το σκορ. Μπορούν να μπουν δύο τέρματα στα πρώτα 45 λεπτά, κάτι που επαληθεύτηκε άνετα στον αγώνα στο Ισραήλ. Δεύτερη επιλογή το over 1,5 πρώτου ημιχρόνου, το οποίο η Novibet προσφέρει με απόδοση 2.85.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Χάιφα
1 & over 1.5
2.12
Μονό
22:00
Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Χάιφα
Over 1.5 στο α' ημίχ.
2.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις