Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη: Ελληνικός «εμφύλιος» για μια θέση στους ομίλους

Τραμπζονσπόρ - Κοπεγχάγη

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Τραμπζονσπόρ - Κοπεγχάγη, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Μεγάλη μάχη για μία θέση στους ομίλους του UEFA Champions LeagueΤραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη το ζευγάρι που διεκδικεί μία θέση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του θεσμού.

  • «Στάδιο Σενόλ Γκιουνές» (40.782), Τραπεζούντα.
  • Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι.
  • Πρώτος αγώνας: Κοπεγχάγη – Τράμπζονσπορ 2-1.
  • Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αν κερδίσει η Τράμπζονσπορ με ένα γκολ διαφορά, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση κι αν χρειαστεί στα πέναλτι.
  • Απολογισμός 1-1-3 σε αναμετρήσεις με ομάδες από τη Δανία για την Τράμπζονσπορ. Εντός έδρας, μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία.
  • Η Κοπεγχάγη έχει πέντε νίκες και δύο ήττες απέναντι σε ομάδες από την Τουρκία. Εκτός έδρας, μετρά μία νίκη και δύο ήττες.

Τραμπζονσπόρ

Ρεπορτάζ: Η επιστροφή της στα προκριματικά του Champions League μετά από έντεκα χρόνια δεν έγινε με τον επιθυμητό τρόπο, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στη Δανία από την Κοπεγχάγη. Από την αρχή φάνηκε ότι δε θα πάνε καλά τα πράγματα, με τον Κλάεσον να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 9’. Παρότι δεν είχε δεχτεί γκολ σε τρία ματς μέχρι τότε, η άμυνά της παρουσιάστηκε αρκετά ευάλωτη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Με το «καλημέρα» του δευτέρου μέρους, και για την ακρίβεια στο 48ο λεπτό, ο Λεράγκερ πέτυχε το 2-0. Έκτοτε πίεσε και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 79ο λεπτό με τον Μπακασέτα. Ακολούθησε η συντριβή με 5-2 από την Αντάλιασπορ στο πρωτάθλημα, η οποία από πλευράς ψυχολογίας κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο της Τράμπζονσπορ. 

Stat attack: Χωρίς νίκη στα τελευταία δώδεκα ευρωπαϊκά ματς.

Απουσίες: Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του ηγέτη της μεσοεπιθετικής γραμμής Τάσου Μπακασέτα, που θα χάσει τη ρεβάνς. Τραυματίες και οι Βίστσα, Χάμσικ, Πέρες, Τουρκμέν και Ασάν.

Πιθανή εντεκάδα (4-2-3-1): Τσακίρ – Στρίγκερ-Λάρσεν, Ούγκο, Ντένσβιλ, Ελμάλι – Σιώπης – Κουάσι – Τοκόζ, Μπάρντι, Τρεζεγκέ – Κορνέλιους.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Κοπεγχάγη

Ρεπορτάζ: Παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Τράμπζονσπορ, μετά τη νίκη της με 2-1. Είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και το γρήγορο γκολ του Κλάεσον έκανε πιο εύκολη την συνέχεια. Πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Λεράγκερ, από κεφαλιά που πήρε ο Βάβρο σε εκτέλεση κόρνερ στο 48ο λεπτό. Ο Θόρουπ επέλεξε να ρίξει τους τόνους, με την ομάδα του να οπισθοχωρεί με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Τελικά δέχτηκε ένα πολύ άτυχο γκολ στο 79’, δεν έχασε όμως και τη νίκη που της δίνει πολλές ελπίδες για πρόκριση στους ομίλους. Νίκησε και στο πρωτάθλημα, διαλύοντας με 3-0 τη Λίνγκμπι εκτός έδρας. Αρχίζει σιγά-σιγά να «στρώνει» την εικόνα της, σε σύγκριση με την τραγική αμυντική της συμπεριφορά στα πρώτα ματς της σεζόν. Έχει να μπει στους ομίλους του Champions League από το 2016-17.

Stat attack: Over 2,5 στα τελευταία έξι ματς, over 3,5 στα τέσσερα από αυτά.

Απουσίες: Εκτός παραμένουν με τραυματισμό οι Μπόιλεσεν και Γκραμπάρα. Το ίδιο κι ο Σινγκ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην έξοδο με δανεισμό.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Ράιαν – Ντικς, Βάβρο, Κοτσολάβα, Κρίστιανσεν – Ζέκα, Φαλκ, Λεράγκερ – Χάραλντσον, Κλάεσον, Μπίελ.

Τραμπζονσπόρ - Κοπεγχάγη: Ελληνικός «εμφύλιος» για μια θέση στους ομίλους

Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη προγνωστικά:

Η Τράμπζονσπορ πήγε με καλή ψυχολογία στη Δανία, απογοήτευσε όμως με την εμφάνισή της. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει για την Κοπεγχάγη, που μπήκε στον αγώνα με αρκετή πίεση μετά από τρεις ήττες σε πέντε ματς πρωταθλήματος αλλά έπαιξε πολύ καλά και πήρε τη νίκη. Η συντριβή της Τράμπζονσπορ στο πρωτάθλημα συνδυάστηκε με τον τραυματισμό του Μπακασέτα και σε μεγάλο βαθμό «κόβει τα φτερά» της τουρκικής ομάδας. Λίγη άμυνα να παίξει η Κοπεγχάγη και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, και μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση. Στηρίζουμε τους πρωταθλητές Δανίας παίζοντας Χ2 & under 3,5 στο δελεαστικό 2.40 της Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
22:00
Τράμπζονσπορ – Κοπεγχάγη
Χ2 & under 3,5
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις