Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 21/8) – Βατές αποστολές για τους «αιωνίους»

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 21/8): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30): Φιλόδοξη η Νιούκαστλ, ωστόσο την περιμέναμε περισσότερο δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι. Κέρδισε τη Νότιγχαμ, έχασε από την Μπράιτον. Πολλά σκαλιά πάνω η Μάντσεστερ Σίτι που κερδίζει από συνήθεια. Ψάχνει ακόμη τα πατήματά του ο Χάαλαντ, όμως ακόμα κι έτσι μπορεί άνετα να φύγει με το τρίποντο από τον αγγλικό βορρά. Διπλό με over 2,5 στο 1.95 της Novibet.

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45): Σκορπάει τρόμο στην εκκίνηση της σεζόν η Παρί. Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, ακολούθησαν δύο πεντάρες σε Κλερμόν και Μονπελιέ. Σε μεγάλα κέφια οι Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Κόντρα στην πρώην του ο Γκαλτιέ κι ο Ρενάτο Σάντσες. Μπορεί να βρει ένα γκολ η Λιλ προκειμένου να πληρώσει το combo διπλού με goal/goal στο 2.80 της Betshop.

Παναθηναϊκός – Ιωνικός (20:00): Απογοητευμένοι οι «πράσινοι» από τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, καθώς αποδεδειγμένα, μπορούσαν περισσότερα κόντρα στη Σλάβια Πράγας. Σαφώς ενισχυμένοι, θα παίξουν ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Η εκ νέου παραμονή ο στόχος του Ιωνικού που έφερε ξανά πίσω τον παιχταρά Άοσμαν! Σωστά χαμηλά ο άσος, τον ενισχύουμε με το over 2,5 για το 2.15 του Pamestoixima.gr.

Άρης – Λεβαδειακός (20:30): Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι «κίτρινοι» κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Conference League. Έχουν ανέβει επίπεδο, με την τριάδα των Γκαρθία-Γκρέι-Ζερβίνιο να υπόσχεται πολλά. Ο Λεβαδειακός επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στη Super League και όπως είναι λογικό, παρουσιάζεται ως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Δεν έχει φορτσάρει ακόμη στα μεταγραφικά. Άσος από ημίχρονο στο 2.25 της Novibet.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (22:00): Μεταβατικό το καλοκαίρι των «ερυθρόλευκων». Ο Μαρτίνς πλήρωσε το μάρμαρο του αποκλεισμού από τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League. Νέος κόουτς ο άπειρος ως πρώτος προπονητής, Κορμπεράν. Την Πέμπτη έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό για το Europa League, μεσοβδόμαδα η ρεβάνς στο Φάληρο. Η έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος ο ΠΑΣ. Ο Στάικος αντικατέστησε τον Μεταξά στον πάγκο, δύσκολα θα επαναλάβει αντίστοιχη χρονιά. Δεν αναμένεται να φορτσάρει ο Ολυμπιακός, άσος με under 3,5 στο 1.95 της Stoiximan.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα (23:00): Γκέλα με το καλημέρα για τους «μπλαουγκράνα», 0-0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Παρά την πολύ καλή μεταγραφική ενίσχυση (ξοδεύουν τα περισσότερα φέτος, παγκοσμίως), δείχνουν πως θέλουν χρόνο για να γίνουν «ομάδα». Με το δεξί οι Βάσκοι, πέρασαν με 1-0 από το Κάντιθ. Κανόνας τα αμφίσκορα στα μεταξύ τους, λογικά ξεκινάει από το 1-1. Στο 1.62 το goal/goal στο Pamestoixima.gr.

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις