ΠΑΟΚ: Πισωγύρισμα ή ολική επαναφορά;

Σούπερ Λίγκα ΠΑΟΚ

Σούπερ Λίγκα ΠΑΟΚ: Η απόδοση κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι σε άνοδο, αφού οι Θεσσαλονικείς προβληματίζουν με την εικόνα τους.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάει αύριο και όλα δείχνουν πως θα είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών. Η ψαλίδα ανάμεσα στους «big five» φαίνεται να έχει κλείσει και δε θα προκαλέσει έκπληξη η κατάκτηση του πρωταθλήματος από οποιαδήποτε ομάδα. Ένα μέτρο σύγκρισης είναι οι αποδόσεις κατάκτησης των πέντε διεκδικητών της Σούπερ Λίγκα ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Άρη.

Αυτή τη στιγμή, πρώτο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, ακολουθεί η ΑΕΚ, τρίτος είναι ο Παναθηναϊκός, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει πέσει στην4η θέση. Την πεντάδα συμπληρώνει ο Άρης σε λίγο μεγαλύτερη απόδοση. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις κατάκτησης της  Σούπερ Λίγκα στο Pamestoixima.gr:

Ολυμπιακός – 1.80

ΑΕΚ – 4.50

Παναθηναϊκός – 7.00

ΠΑΟΚ – 7.50

Άρης – 15.00

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αυτή η εικόνα δεν είναι ίδια με ότι είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να θεωρείται μία από τις δύο μεγαλύτερες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έδειχνε αποδυναμωμένος, η ΑΕΚ χτιζόταν από την αρχή και ο Άρης προσπαθούσε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να μπει σφήνα στους υπόλοιπους. Πλέον ο δικέφαλος του Βορρά έχει χάσει την αύρα της ομάδας που ξεκινάει τη σεζόν ως ένα από τα φαβορί. Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από τη Λέφσκι ήταν ένα χαστούκι που μπορεί να είναι το πρώτο της χρονιάς ή αυτό που θα αφυπνίσει την ομάδα. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δε φάνηκε να λειτουργεί καλά, αλλά το σωστό είναι να κριθεί στο τέλος. Όπως και να ‘χει, ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Θα είναι αυτή η χρονιά πισωγύρισμα για την ομάδα ή θα καταφέρει ο Λουτσέσκου να γυρίσει… Τούμπα το παιχνίδι;

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις