Οι έδρες σκοράρουν μέχρι 2.65

Scorakias

Ο Scorakias επιστρέφει με τη μάχη του Ολυμπιακού αλλά και δυο ακόμα αναμετρήσεις από τα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Ο Scorakias επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια και ποντάρει σε γκολ από τρεις αναμετρήσεις. Προφανώς και ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Κύπρο, όμως το κουπόνι είναι μεγάλο και μας δίνει αρκετές επιλογές.

O Scorakias στη Λευκωσία

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της βραδιάς με ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Νέος προπονητής στους γηπεδούχους ο Νταβίντ Καταλά. Ο Ολυμπιακός ακόμα διαμορφώνει το ρόστερ του και προσαρμόζεται στα «θέλω» του Κορμπεράν. Αμφότερες ήταν τραγικές απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Ο Ολυμπιακός προβληματίζει, αλλά δίνεται φαβορί. Τα προβλήματα στην άμυνά του είναι πολλά και οι απουσίες σημαντικές. Σε απόδοση αουτσάιντερ μπορούμε να ποντάρουμε στην κυπριακή ομάδα να σκοράρει πρώτη. 

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Να καθαρίσουν την πρόκριση

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχώρισα δύο ζευγάρια με ξεκάθαρο φαβορί. Στη γειτονική Βουλγαρία, η Λουντογκόρετς υποδέχεται τη Ζαλγκίρις. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και δίκαια. Ατύχησαν να πέσουν πάνω στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα προκριματικά του Champions League και αποκλείστηκαν. Στην έδρα τους ωστόσο είναι πολύ δυνατοί και ομάδες σαν τη Ζαλγκίρις είναι στα μέτρα τους. Άλλωστε οι Λιθουανοί έδειξαν ότι έχουν ταβάνι απέναντι στη Μπόντο. Οι Βούλγαροι μπορούν να καθαρίσουν από το πρώτο ματς την πρόκριση. Άρα ποντάρουμε στο να προηγηθούν με δύο γκολ.

Στην ίδια λογική και ακριβώς το ίδιο ποντάρισμα θα επιλέξω στην αναμέτρηση της Αλκμάαρ με τη Ζιλ Βιθέντε. Εντυπωσιακή στην έδρα της η ομάδα από την Ολλανδία που γενικότερα διαθέτει ταλέντο στην επιθετική της γραμμή. Αντίθετα οι Πορτογάλοι εκτός έδρας δυσκολεύονται και δεν είναι μυστικό ότι ποιοτικά υστερούν. Πιστεύω πως δε θα απειλήσουν εκτός έδρας. Αντίθετα οι γηπεδούχοι μπορούν να προηγηθούν με δύο τέρματα και να καθαρίσουν την πρόκριση.

Ειδικό
20:00
Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός
Anytime score: 1-0
2.37
Ειδικό
20:45
Λουντογκόρετς- Ζαλγκίρις
Anytime score: 2-0
2.40
Ειδικό
22:00
Αλκμάαρ - Ζιλ Βιθέντε
Anytime score: 2-0
2.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις