Θα σπάσει το ρόδι επιτέλους;

Προγνωστικά

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος αναλύει το κουπόνι και δίνει τρία προγνωστικά σε αποδόσεις διπλασιασμού και άνω.

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα, μια ημέρα με γεμάτο το κουπόνι. Η αλήθεια είναι ότι κρύβουν αρκετές παγίδες τα φαινομενικά εύκολα παιχνίδια των προκριματικών του Europa και Europa Conference League, οπότε εμείς κινούμαστε προσεκτικά. Τρία παιχνίδια σήμερα στο μενού για τα προγνωστικά μας με τρία ξεχωριστά μονά αποδεκτά.

Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός

Ξεκινάμε με την ελληνική αναμέτρηση της βραδιάς. Ο Απόλλων Λεμεσού αντιμετωπίζει στην Λευκωσία τον μοναδικό εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι σε τέσσερα παιχνίδια επίσημα φέτος ακόμα δεν έχουν νικήσει, παρουσιάζοντας τρομερά αμυντικά προβλήματα, ζητήματα συγκέντρωσης αλλά και φυσικής κατάστασης. Ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει να αναδιαμορφώσει το τοπίο, δίνοντας χώρο στις μεταγραφές και στους ποιοτικούς παίκτες που έρχονται. Αναμένεται να δούμε τον Χουάνγκ, μπορεί τον Ντε λα Φουέντε αλλά και επιστροφές γνωστών αγνώστων όπως του Κούτρη και του Χασάν στην αποστολή (ίσως αλλαχθεί ένας από τους δύο για να μπει ο Αμερικανός). Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει ένας αέρας ανανέωσης και μία βελτιωμένη ψυχολογία που σίγουρα θα βοηθήσουν στην εικόνα του. Παράλληλα αντιμετωπίζουν μία ομάδα που άλλαξε επίσης προπονητή, είναι κουρασμένη γιατί έπαιξε δύο παιχνίδια με τρομερή ένταση και είναι μεγάλο ερωτηματικό η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό συν τοις άλλοις είναι ότι θα παίξει σε ένα σχετικά γνώριμο περιβάλλον με αρκετό δικό του κόσμο. Υπάρχει διαφορά ποιότητας στις δύο ομάδες, απλά η φόρμα είναι αυτή που δείχνει κάπως καλύτερα τους Κυπρίους.

Η εμπειρία θα είναι ένα όπλο για τον Ολυμπιακό, όπως και οι μεταγραφές του. Είναι δύσκολο να πάρουμε το σκέτο διπλό αλλά κάτι μου λέει πως αυτό το σερί των ισοπαλιών ίσως να χαλάσει στην Κύπρο γιατί τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πάρα πολλά για τον Ολυμπιακό. Από την άλλη ποιος νοήμων άνθρωπος θα πόνταρε σε ένα σκέτο διπλό με τα έως τώρα δείγματα; Προτιμότερο το Χ2 και Over 1,5 στο 1.92.

Φιορεντίνα – Τβέντε

Απογοητευτική εικόνα για τους «βιόλα» στο πρώτο παιχνίδι τους για την νέα σεζόν στην Ιταλία, σώθηκαν από θαύμα αφού τους έκανε δώρο, ο κατεξοχήν γκαφατζής Ράντου (τερματοφύλακας της Κρεμονέζε) το τρίτο γκολ και πήραν μία ανέλπιστη νίκη. Πολλά ανασταλτικά θέματα κόντρα σε μία νεοφώτιστη και αδύναμη ομάδα, δεν έδειξαν να πατούν όπως πρέπει στο χορτάρι. Η Τβέντε από την άλλη αποτελεί μία κλασική ολλανδική ομάδα που επιλέγει επιθετικό ποδόσφαιρο και γρήγορο ρυθμό. Πιστεύει στην πρόκριση και ζητά από τον κόσμο της να την στηρίξει, σε ένα αμφίρροπο ζευγάρωμα.

Η Φιορεντίνα ακόμα θέλει τον χρόνο της σαν ομάδα και η επιστροφή στην Ευρώπη είναι μεγάλη υπόθεση. Παράλληλα οι Ολλανδοί έχουν δείξει πως διαθέτουν μία τρέλα και το ποδόσφαιρο τους δεν γνωρίζει ούτε από δυσκολότερους αντιπάλους, ούτε από φαβορί. Το Goal/Goal και Over 2,5 είναι μία σοφή και καλοπληρωμένη επιλογή.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Ζρίνσκι Μόσταρ – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Είδαμε πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αρκετά δουλεμένη ομάδα, δίνει το δικό της τόνο πλέον και έχει μερικούς εκρηκτικούς ποδοσφαιριστές. Απέναντι της φυσικά ένα σύνολο μαχητικό που στην έδρα του ίσως πνίξει τον αντίπαλο με τον κόσμο του και τον ορμή του. Οι Βόσνιοι είναι σκληροί αλλά βρίσκουν φάσεις εντός ενώ το σύνολο του Βάις το λες πιο συγκροτημένο και με μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια.

Το αμφίτερμα πληρώνει καλά στο 2.05 αφού περιμένουμε και τις δύο να παίξουν με ψυχή για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

Combo
20:00
Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός
Χ2 και Over 1,5
1.91
Μονό
21:00
Ζρίνσκι Μόσταρ - Σλόβαν Μπρατισλάβας
Goal/goal
2.05
Combo
21:30
Φιορεντίνα - Τβέντε
Goal/goal & over 2,5
2.22
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις