Στον αστερισμό της Ρόμα και του Μουρίνιο

προγνωστικά

Προγνωστικά: Επιλέγει ξανά «ιταλικά» στα προγνωστικά του ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος, ποντάροντας σε δύο αναμετρήσεις της Κυριακής

Καλησπέρα στην παρέα. Δεύτερη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής στην Ιταλία με διάφορες στοιχηματικές ευκαιρίες να έχουν προκύψει. Εμείς όπως πάντα τις έχουμε στα υπόψιν μας στα προγνωστικά μας και σήμερα πάμε αναλυτικά να τις δούμε.

Σαλερνιτάνα – Ρόμα

Ένα από τα καλύτερα της καλοκαίρια την τελευταία 20ετία πραγματοποίησε η Ρόμα. Μεταγραφικά κάλυψε όλα τα κενά που υπήρχαν, έφερε τους Ντιμπάλα – Βαινάλντουμ και πλέον ονειρεύεται μέχρι και το πρωτάθλημα, με τον μαέστρο Μουρίνιο στον πάγκο. Το κίνητρο για καλό ξεκίνημα είναι τεράστιο ενώ η εικόνα της στα φιλικά ήταν τέτοια που έχει ανεβάσει αρκετά τον πήχη για φέτος. Ταξιδεύει στο Σαλέρνο την πρώτη αγωνιστική για να αντιμετωπίσει την τοπική Σαλερνιτάνα.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Οι «ιππόκαμποι» που πέρυσι σώθηκαν στο παραένα, έκαναν ορισμένες κινήσεις μεταγραφικά, αλλά η εικόνα και ο πρόωρος αποκλεισμός από την Πάρμα στο Κύπελλο δείχνει πως και φέτος θα δώσουν μάχη για την παραμονή. Έχουν αρκετά δύσκολο έργο κόντρα σε μία τρομερά ανεβασμένη ομάδα και χρειάζονται αρκετή τύχη για να αποφύγουν την ήττα. Η Ρόμα έχει το προβάδισμα γενικά, κρατάμε το anytime score 0-2 στο 2.20 στη Stoiximan αφού αναμένεται εύκολη επικράτηση της.

Προγνωστικά Σπέτσια – Έμπολι

Δύο ίδιες ομάδες, με παρόμοιους στόχους και κίνητρο. Πέρυσι αμφότερες αποτέλεσαν την χαρά του γκολ, έπαιζαν ανοιχτά και στο φινάλε σώθηκαν σχετικά εύκολα. Καμία τους δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα το καλοκαίρι, φέτος δεν αναμένονται σοβαρά αλλαγμένες προς το καλύτερο. Μυρίζει ισοπαλία αυτό το παιχνίδι, καλοπληρώνει το Χ στο 3.40 του Pamestoixima.gr, το διαλέγουμε.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Μονό
21:45
Σαλερνιτάνα - Ρόμα
Anytime Score: 0-2
2.20
Μονό
21:45
Σπέτσια - Έμπολι
Χ
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις