Με την παράδοση στην Ουαλία, με τα γκολ στην Ιταλία

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος αναλύει το κουπόνι του Σαββατοκύριακου, διαλέγοντας τρία σημεία από την Β'Αγγλίας και την πρεμιέρα στην Serie A

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Πρώτο γεμάτο Σαββατοκύριακο, με την Ιταλία να μπαίνει και αυτή στην δράση και τις μικρές Αγγλίες να συνεχίζουν κανονικά. Εμείς βλέπουμε στα προγνωστικά μας τις ευκαιρίες που έχουν προκύψει και αξιολογούμε τρία παιχνίδια στη σημερινή στήλη μας.

Προγνωστικά: Κάρντιφ – Μπέρμιγχαμ

Πρώτη μας στάση η Ουαλία. Παιχνίδι με δύο ομάδες που βρίσκονται στην ίδια περίπου φάση και έχουν τους ίδιους στόχους. Κάρντιφ και Μπέρμιγχαμ ξεκίνησαν την κατηγορία με πρωταρχικό σκοπό τους να παραμείνουν σε αυτή και να φτιάξουν τις βάσεις για το μέλλον. Οι Ουαλοί παίζουν σχετικά καλό ποδόσφαιρο και ο αποκλεισμός από το League Cup περισσότερο εικονικός είναι λόγω των αλλαγών που υπήρχαν. Η νίκη κόντρα στην Νόριτς έδωσε φτερά στην ομάδα ενώ ήττα στο Ρέντινγκ την έφερε στην πραγματικότητα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι έως τώρα αήττητοι στην κατηγορία, προσπαθούν να παίξουν άμυνα και να διατηρηθούν σε ένα καλό σημείο.

Στο συγκεκριμένο ζευγάρωμα υπάρχει μία ιδιαίτερη παράδοση βέβαια που κρατάει αήττητη τους Δράκους της Κάρντιφ εδώ και δεκατέσσερα χρόνια όταν παίζουν εντός με την συγκεκριμένη αντίπαλο. Αυτή την χρονική περίοδο θέλουν να ρεφάρουν την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και να παίξουν ποδόσφαιρο. Η Μπέρμιγχαμ κατεβαίνει με καλή ψυχολογία αλλά έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν πως αυτή η έδρα… κρύβει πολλές παγίδες για εκείνη.

Κρατάμε το 1Χ και Over 1,5 στο 1.90.

Μίλαν – Ουντινέζε

Πάμε τώρα στην Ιταλία για το παιχνίδι της πρωταθλήτριας Μίλαν με την Ουντινέζε. Ντεμπούτο στο Σαν Σίρο για τους πρωταθλητές Ροσονέρι έπειτα από ένα η αλήθεια είναι περίεργο καλοκαίρι με μεταγραφικές αναταράξεις αλλά η βάση έμεινε η ίδια. Στα φιλικά έδειξε δείγματα της ομάδας που πήρε το πρωτάθλημα, παίζοντας αρκετά καλά. Θέλει να επικρατήσει εμφατικά ώστε να δείξει πως δεν θα παραδώσει εύκολα τα σκήπτρα αλλά φυσικά και για να βουλώσει τα στόματα όσων την αμφισβητούν, έχοντας μεγάλο boost από το κοινό της.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει και η Ουντινέζε φέτος, θέλει μία άνετη παραμονή και μετά ότι έρθει καλό είναι. Βέβαια έχει αποκτήσει επιθετικό μέταλλο και ίσως δυσκολέψει τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Ο άσος από μόνος του δεν λέει κάτι, πιστεύουμε πως η Μίλαν θα επικρατήσει αλλά ίσως δεχθεί και ένα γκολ. Κρατάμε με τον άσο και over 2,5 στο 2.07.

Σαμπντόρια – Αταλάντα

Τεράστιο μα τεράστιο ερωτηματικό η φετινή Αταλάντα. Οι «Μπεργκαμάσκι» σταδιακά χάνουν όλες τις μονάδες εκείνης της τρομερής ομάδας που άγγιξε τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον ψάχνουν τρόπο να επανέλθουν. Εκτός Ευρώπης φέτος, περίεργο σύνολο που είτε θα αντιστρέψει την κατάσταση είτε θα βυθιστεί ακόμα περισσότερο. Διασκέδασε τον υποβιβασμό της Τζένοα η Σαμπντόρια αλλά ξέρει πάρα πολύ καλά πως άμα φέτος συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις θα έχει την ίδια τύχη. Έπαιξε στο Κύπελλο Ιταλίας νωρίς και προκρίθηκε με μία εμφάνιση που αρκούσε για να την πάει στον επόμενο γύρο.

Αμυντικά αμφότερες δεν σκαμπάζουν ιδιαίτερα. Ωστόσο ίσως η παράμετρος της πρώτης αγωνιστικής δεν πάει το ματς παραπάνω το ματς από τα 2-3 γκολ. Θα ρισκάρουμε λίγο διαλέγοντας το anytime score 1-1 στο 2.32.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονο
14:30
Κάρντιφ Σίτι - Μπέρμιγχαμ
1X & over 1,5
1.90
Μονό
19:30
Μίλαν - Ουντινέζε
1 & over 2,5
2.07
Μονό
19:30
Σαμπντόρια - Αταλάντα
Anytime score: 1-1
2.32
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις