Ούτε στο Pro…

Ούτε στο Pro...

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Με έφαγε η σιγουριά για τη Ρεάλ χτες. Το παιχνίδι της Γιουβέντους όμως το ανάλυσα πολύ σωστά, καθώς έπιασα και την πρόκριση της Λιόν και το over 0,5 στα γκολ της.

Πέρα από το Champions League, θα ασχοληθώ και με τη Νορβηγία σήμερα. Καταρχήν με το τρένο της Eliteserien, τη φοβερή Μπόντο Γκλιμτ. Είναι πολύ επιθετική ομάδα, με απίστευτους αυτοματισμούς στο παιχνίδι της. Αν δε σκοντάψει και στην πάντα δύσκολη έδρα της Βαλερένγκα, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει πρωτάθλημα. Οπότε δύσκολα θα την ξαναβρούμε σε τέτοια απόδοση.

Όπως και την Οντ, που φαίνεται να έχει πάρει φόρα για τα καλά. Μετά τις κολλητές νίκες απέναντι στις δύο ουραγούς του πρωταθλήματος, κέρδισε και τη Ρόζενμποργκ, έστω αν χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης. Δεν νομίζω να σταματήσει το σερί της με την αρκετά ασταθή Στάμπαεκ.

Θα κλείσω την περιήγηση μου στα μαγευτικά φιόρδ, με μια βόλτα στο Μιοντάλεν, που υποδέχεται τη Χάουγκεσουντ. Δε λένε να στρίψουν με τίποτα οι γηπεδούχοι, μετρώντας επτά συνεχόμενες ήττες. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, τρέχουν ένα μικρό αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0), που ξεκίνησε με τη νίκη απέναντι στη Ρόζενμποργκ. Θετική είναι και η συνολική παράδοση που έχουν απέναντι στη Μιοντάλεν (4-2-2).

Πάμε στο μεγάλο ματς της βραδιάς, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Νάπολι. Η Μπάρτσα έχει σοβαρά προβλήματα με τον Κίκε Σετιέν στο τιμόνι. Το 3-6-1, (ή 3-7-0 στην ουσία) που παίζει, δεν εφαρμόζεται πλέον ούτε στο… Pro. Ο Γκατούζο θα βάλει εύκολα παίκτες ανάμεσα στις γραμμές των Καταλανών. Έτσι θα δούμε πολλές φορές δύο παίκτες της Νάπολι, απέναντι σε έναν των Ισπανών.

Οι Ιταλοί θα χτυπήσουν πολύ από τα πλάγια με τους γρήγορους εξτρέμ που διαθέτουν, άλλα και από τον άξονα. Εκεί η Μπαρτσελόνα έχει σήμερα μεγάλες ελλείψεις, καθώς κατεβαίνει χωρίς τους βασικούς της κεντρικούς χαφ, Μπουσκέτς και Βιδάλ. Εξίσου σημαντικές και οι απουσίες των Ντεμπελέ – Ουμτιτί.

Κλείνω, θυμίζοντας ότι πέρυσι η Νάπολι ήτανε η μοναδική ομάδα που δυσκόλεψε πραγματικά τη Λίβερπουλ και παραλίγο να την αποκλείσει. Επίσης, από τότε που σταμάτησαν οι τεράστιοι Τσάβι και Ινιέστα, η Μπαρτσελόνα στο Champions Leαgue σταματά κάπου εδώ…

Μονό

22:00 Μπαρτσελόνα – Νάπολι: X2 (2.20)

Σύστημα 3-4 (απόδοση τετράδας 28.97), διημέρου

19:00 Βαλερένγκα – Μπόντο Γκλιμτ: 2 (1.88)

22:00 Μπαρτσελόνα – Νάπολι: X2 (2.20)

9/8, 19:00 Μιοντάλεν- Χάουγκεσουντ: 2 (2.52)

9/8, 19:00 Σταμπάεκ – Οντ: 2 (2.78)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις