Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 700+ αγορές και NoviSpecials

Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 700+ αγορές και NoviSpecials

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Ελσίνκι, με φόντο το τρόπαιο του UEFA Super Cup.

Ο πρώτος μεγάλος ευρωπαϊκός τελικός της νέας αγωνιστικές περιόδου είναι γεγονός! Η κάτοχος του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, συναντάει τη νικήτρια του Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Ελσίνκι (22:00), με φόντο το τρόπαιο του UEFA Super Cup!

Όπως έκλεισε την προηγούμενη χρονιά θέλει να ανοίξει και τη νέα η «βασίλισσα». Μετά την 14η κατάκτηση του Champions League, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θέλει να βάλει για 5η φορά στην τροπαιοθήκη το Super Cup και να πιάσει τις Μίλαν και Μπαρτσελόνα στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Η μικρή σε διάρκεια προετοιμασία των «μερένχες» -έδωσαν μόλις τρία φιλικά στις Ηνωμένες Πολιτείες- δεν αγχώνει τον Ιταλό τεχνικό. Ο 63χρονος τόνισε πως το σύνολό του είναι έτοιμο για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στους Γερμανούς, αλλά και για την πρεμιέρα της La Liga την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα της Αλμερία.

Στο μεταγραφικό τομέα, η Ρεάλ μέχρι στιγμής κινείται με μεγάλη προσοχή. Έχει αποκτήσει τον Αουρελιέν Τσουαμενί από τη Μονακό έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, που έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι. Τέλος, από τη μίνι-εκκαθάριση που έγινε στο ρόστερ, ξεχωρίζουν οι αποχωρήσεις των Γιόβιτς, Ίσκο, Μπέιλ και Μαρτσέλο.

Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1:1.46 X:4.70 2:6.50

Με ηχηρό χαστούκι ξεκίνησε η Bundesliga για την Άιντραχτ. Οι «αετοί» γνώρισαν ταπεινωτική ήττα στη Φρανκφούρτη από την Μπάγερν Μονάχου(1-6), δεχόμενοι πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Αναμενόμενα, ο Όλιβερ Γκλάσνερ κατέβασε τους τόνους ενόψει του ιστορικού παιχνιδιού.

Ο σύλλογος από την Φρανκφούρτη συναντά στον δρόμο του, τη Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά σε επίσημο ματς μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1960 όταν είχαν ηττηθεί 7-3. Συνολικά, διεκδικεί το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Ο τελικός του UEFA Super Cup όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις