Για το όσκαρ ανατροπής μέχρι 4.25

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με τις ποδοσφαιρικές μάχες σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική αλλά και τα μεγάλα μπασκετικά δρώμενα της ημέρας ασχολείται σήμερα η στήλη του Jimandrez.

Καλησπέρα, καλησπέρα. Τρίτη με προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μπασκετάκι και προημιτελικά Copa Sudamericana. Γεμάτο λοιπόν το μενού σήμερα στα προγνωστικά μας, παίρνουμε χαρτί και μολύβι και ξεκινάμε την… περιήγηση στα άδυτα του κουπονιού. προγνωστικά

Προγνωστικά: Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Λουντογκόρετς

Αρχή με τα ποδοσφαιρικά. Επαναληπτικός στο Ζάγκρεμπ για Ντιναμό και Λουντογκόρετς μετά το 2-1 της Βουλγαρίας. Οι Κρόατες μπόρεσαν να πάρουν την σπουδαία νίκη στην έδρα του αντιπάλου, δείχνοντας μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και στην δημιουργία φάσεων. Η παραλίγο γκέλα με την Σκούπι φαίνεται να τους έβαλε μυαλό και να τους σοβάρεψε. Βέβαια σε δύο εβδομάδες δεν φτιάχνεται τίποτα ουσιαστικό και ακόμα δέχονται με ευκολία τέρματα, με την άμυνα τους να μπάζει σχεδόν από παντού.

Καλή ομάδα η Λουντογκόρετς αλλά με άπειρους παίκτες και χωρίς την τρομερή ποιότητα. Επιθετικά αναμένεται να παίξει αφού θα ψάξει ένα γρήγορο γκολ για να βάλει φωτιά στο ματς. Ούτε εκείνη σκαμπάζει πολλά από άμυνα, είναι ευάλωτη και ειδικά εκτός έδρας δέχεται εύκολα γκολ.

Επιλογή μας από το συγκεκριμένο ματς είναι το goal/goal στο ικανοποιητικό 1.92 αφού αμφότερες θα ψάξουν τρόπο να πληγώσουν η μία την άλλη, ενώ ειδικά οι φιλοξενούμενοι θα ανοιχτούν από νωρίς. Κρατάμε το αμφίτερμα και προχωράμε.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Ατλέτικο Γκοϊανένσε – Νασιονάλ Μοντεβιδέο

Συνεχίζουμε με Λατινική Αμερική και τον επαναληπτικό της Ατλέτικο Γκοιανένσε με την Νασιονάλ για το Copa Sudamericana. Οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν με 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση, σε ένα παιχνίδι βέβαια που το τελικό αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα. Η παρέα του Λουίς Σουάρεζ δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά τελικά πάντα στην εκτέλεση το έχανε. Είτε ο τερματοφύλακας, είτε τα δοκάρια, η μπάλα δεν έκανε με τίποτα το χατήρι στους Ουρουγουανούς που πηγαίνουν με μειονέκτημα στην ρεβάνς.

Βέβαια εκείνοι είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Το εύθραυστο 1-0 κρατάει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ενώ άμα δούμε ανάλογη εικόνα με το πρώτο παιχνίδι αναμένεται ματσάρα και.. το απόλυτο ροντέο. Η αλήθεια είναι πως οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Η Νασιονάλ έδειξε αρκετά καλύτερα στοιχεία, ταξιδεύει σε μία έδρα που αναμένεται γεμάτη αλλά δεν είναι και κάστρο (πέντε νίκες στα τελευταία εννέα ματς το τελευταίο δίμηνο) ενώ η ψυχή και μόνο του αιωνίου έφηβου Λουίς Σουάρεζ μπορεί να δώσει άλλη τροπή στο παιχνίδι.

Εμείς θα κοντράρουμε τους πάντες, δίνοντας το διπλό της Νασιονάλ στο 3.15, εννοείται παίζεται και η πρόκριση στο 4.25.

Ελλάδα – Ισπανία & Σικάγο Σκάι – Σιάτλ Στορμ

Κλείνουμε με μπασκετάκι. Στο «ΟΑΚΑ» η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ισπανία στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής για τον δρόμο για το Eurobasket. Οι Έλληνες διεθνείς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μπροστάρη και τον Καλάθη, Ντόρσει και Παπαπέτρου να ακολουθούν θα προσπαθήσουν σε ένα γεμάτο γήπεδο να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Υπάρχει ο ενθουσιασμός στις τάξεις της επίσημης αγαπημένης και ο κόσμος θα βοηθήσει σίγουρα στην προσπάθεια αυτή.

Η Ισπανία είναι εμφανώς ανανεωμένη με πολλά νέα παιδιά και τον Ρούντι να προσπαθεί να ηγηθεί. Δεν έχει βρει χημεία ακόμα (το είδαμε και στα ματς των παραθύρων) έχοντας ελλείμματα σε εμπειρία και ποιότητα. Θα δοκιμάσει νέα σχήματα και θα δούμε συνεχόμενες εναλλαγές προσώπων.

Στα φιλικά δεν προβλέπεις εύκολα πράγματα αλλά εδώ ο άσσος της Ελλάδας μάλλον διαφαίνεται λόγω του ενθουσιασμού που υπάρχει στις γαλανόλευκες τάξεις και της καλύτερης συνοχής που υπάρχει.

Μεταφερόμαστε και στο Σικάγο για λίγο WNBA. Τα κορίτσια της πολιτείας δικαίωσαν τα προγνωστικά και εάν έκαναν τα εύκολα – δύσκολα, τελικά επικράτησαν με 94-91 των Σαν την Κυριακή. Πρωταγωνίστριες Βαντερσλότ και Πάρκερ, σε μέτριο βράδυ η Κούπερ. Επόμενο εντός έδρας εμπόδιο το φιλόδοξο Σιάτλ. Καλή ομάδα είναι οι Στορμ, αλλά εκτός έδρας δεν λένε πολλά έχοντας αρνητικό ρεκόρ. Ότι κάνουν το κάνουν εντός έδρας, δεν παίζουν άσχημο μπάσκετ, απλώς ειδικά σε έδρες όπως του Σικάγο δεν αντέχουν ιδιαίτερα. Εξάλλου και η παράδοση φωνάζει, αφού έχουν να επικρατήσουν από το καλοκαίρι του 2020 των αντίπαλων τους.

Καλώς ή κακώς πάντα το Σικάγο έχει τον τρόπο να παίρνει αγώνες. Είτε με την τύχη, είτε με την ικανότητα, είτε με μεταφυσικά πράγματα. Θυμίζει λίγο την αντρική ποδοσφαιρική Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Ο άσος παίζεται σε καλή απόδοση ώστε να το συνδυάσουμε με την παραπάνω επιλογή μας.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Δυάδα απόδοσης 2.12
19:00
Ελλάδα - Ισπανία
1
1.52
03:00
Σικάγο Σκάι - Σιάτλ Στορμ
1
1.40
Μονό
21:00
Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Λουντογκόρετς
Goal/Goal
1.92
Μονό
01:15
Ατλέτικο Γκοιανένσε - Νασιονάλ Μοντεβιδέο
2
3.15
Funbet
01:15
Ατλέτικο Γκοιανένσε - Νασιονάλ Μοντεβιδέο
Πρόκριση: Νασιονάλ Μοντεβιδέο
4.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις