Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 05/08) – Με πολλές πρεμιέρες

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 05/08): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου (21:30): Πρεμιέρα στη γερμανική Bundesliga με τους περσινούς πρωταθλητές να δοκιμάζονται στη Φρανκφούρτη, απέναντι στην Άιντραχτ, που πέρυσι κατέκτησε το Uefa Europa League. Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Μονάχου, που έχει να διαχειριστεί και την απώλεια του μεγάλου σκόρερ της, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Είναι πιθανό να κερδίσει η Μπάγερν, αλλά χωρίς να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Ποντάρουμε λοιπόν στο 2 & goal/goal στο 2.35 από το Pamestoixima.gr.

Μπέρμιγχαμ – Χάντερσφιλντ (21:45): Η Αγγλία είναι σε πλήρη δράση αυτό το σαββατοκύριακο. Εκτός από την Premier, έχουμε αγωνιστική και στις μικρότερες κατηγορίες. Η δεύτερη αγωνιστική στην Championship ανοίγει με τον αγώνα της Μπέρμιγχαμ απέναντι στη Χάντερσφιλντ. Οι δυο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Η Μπέρμιγχαμ ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ στην έδρα της Λούτον, ενώ η Χάντερσφιλντ ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπέρνλι. Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κάνουν μια επανεκκίνηση με μία καλύτερη εμφάνιση απόψε. Οι αποδόσεις το διπλού μας δίνουν τη δυνατότητα να ποντάρουμε πάνω τους με κάλυψη.   Το 2 dnb προσφέρεται σε απόδοση 2.02 από τη Stoiximan.

Λιόν – Αζαξιό (22:00): Πρώτη αγωνιστική όμως έχουμε και στη Γαλλία. Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία, η Λιόν υποδέχεται τη νεοφώτιστη Αζαξιό και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή σεζόν. Η επιστροφή του Λακαζέτ μπορεί να δώσει ώθηση στους γηπεδούχους, που έτσι κι αλλιώς θα έχουν και τη δύναμη της έδρας τους. Χαμηλά ο άσος, αλλά μπορούμε να τον ενισχύσουμε με ασιατικό χάντικαπ για να φτάσει σε επίπεδα διπλασιασμού. Κρατάμε τον 1 (-1,5) σε απόδοση 1.91 από τη Winmasters.

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (22:00): Άλλη μια πρεμιέρα, αυτή τη φορά στο καλύτερο, κατά κοινή ομολογία, πρωτάθλημα του κόσμου. Η Premier League ξεκινάει με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Άρσεναλ ταξιδεύει σε μια έδρα που δεν περνάει καλά τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, στα φιλικά προετοιμασίας, οι «κανονιέρηδες» εντυπωσίασαν και ο Αρτέτα μπορεί να αισθάνεται αισιόδοξος για ένα καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Το διπλό άνοιξε αρκετά πάνω από το διπλασιασμό, όμως πλέον δίνεται σε απόδοση 1.87 από τη Novibet και είναι οριακά αποδεκτό.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις