Μακροχρόνια Eurobasket έως 40.00!

Eurobasket

Μακροχρόνιες επιλογές για το Eurobasket από τον Παναγιώτη Δογαντζή, που φτάνουν μέχρι το 40.00!

Καλημέρα σε όλους. Μετά από καιρό ήρθε επιτέλους η στιγμή να ασχοληθούμε με τη σπυριάρα. Στόχος, φυσικά να περάσουμε άλλη μία χρονιά από το ταμείο. Ξεκινάμε λοιπόν με μακροχρόνια στοιχήματα από το Eurobasket.

Μακροχρόνια Eurobasket έως 40.00!

Όμιλος Ά: Χωρίς Βούτσεβιτς δεν πάει πουθενά

Πάμε στον Α’ όμιλο, όπου μου αρέσουν πολύ δύο επιλογές. Συνοπτικά στον όμιλο βρίσκονται οι Γεωργία, Ισπανία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Τουρκία και Μαυροβούνιο. Από αυτές τις έξι ομάδες προκρίνονται τέσσερις. Μόνο αν δεν κατέβουν στο γήπεδο θα χάσουν την πρόκριση Ισπανία και Τουρκία. Άρα παίζουν τέσσερις ομάδες για δύο θέσεις. Οι Μαυροβούνιοι ανακοίνωσαν το ρόστερ τους και δεν υπάρχει το όνομα του σταρ Νίκολα Βούτσεβιτς. Έτσι θα αναγκαστούν να βασιστούν στις ορέξεις του Ντούμπλιεβιτς, του Άντζουσιτς και του νατουραλιζέ πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Κέντρικ Πέρι. Με αυτά σαν δεδομένα θα πάρω το να μην προκριθεί από τον όμιλο από σε απόδοση 3.75.

Στον ίδιο όμιλο θεωρώ ,πως ρόλο φτωχού συγγενή θα έχει το Βέλγιο. Βλέποντας το ρόστερ συμπεραίνουμε, πως δεν έχουν παίκτη με ειδικό βάρος. Το να μην σημειώσουν νίκη σε απόδοση 6.30 είναι άκρως ελκυστικό για να το αφήσουμε να περάσει.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Όμιλος Β’: Με Νούρκιτς ανεβαίνουν επίπεδα οι Βόσνιοι

Οι Βόσνιοι μπορεί να έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα όμως θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Γιουσούφ Νούρκιτς. Αυτός σε συνδυασμό με τον πρώτο σκόρερ της ACB Τζάναν Μούσα φτιάχνουν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Στον όμιλο βρίσκονται μαζί με Γερμανία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Γαλλία, Λιθουανία.

Μου αρέσει πολύ οι over 1,5 νίκες της Βοσνίας σε απόδοση 3.75. Μία νίκη την έχουν σχετικά εύκολα οι Βόσνιοι εναντίον της Ουγγαρίας. Εμείς θέλουμε να κάνουν άλλη μία. Με εξαίρεση τους απλησίαστους Γάλλους και τους Σλοβένους του Ντόνσιτς οι άλλες δύο ομάδες δεν είναι φόβητρα και υπάρχει χώρος για έκπληξη. Αν βγουν οι δύο νίκες δεν θεωρώ απίθανο να πάρουν και την πρόκριση. Αυτό το σενάριο το βρίσκουμε σε απόδοση 6.50 και για τους πιο τολμηρούς το να αποκλειστούν στα προημιτελικά πληρώνει απόδοση 40.00.

 

Μακροχρόνιο Eurobasket
Α' όμιλος
Πρόκριση Μαυροβούνιο: Όχι
3.75
Μακροχρόνιο Eurobasket
Α' όμιλος
Σύνολο νικών Βελγίου: Μηδέν
5.00
Μακροχρόνιο Eurobasket
Β' όμιλος
Σύνολο νικών Βοσνίας: over 1,5
5.00
Μακροχρόνιο Eurobasket
Β' όμιλος
Πρόκριση Βοσνία: Ναι
6.50
Μακροχρόνιο Eurobasket
Φάση αποκλεισμού Βοσνίας
Προημιτελικά
40.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις